BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTHY, ABD'deki Türkler için Şikago'dan tahliye uçuşu düzenleyecek----

THY, ABD'deki Türkler için Şikago'dan tahliye uçuşu düzenleyecek

THY, ABD'deki Türkler için Şikago'dan tahliye uçuşu düzenleyecek
02 Haziran 2020 - 01:36 www.finansgundem.com

Türkiye'nin Şikago Başkonsolosluğu'ndan yapılan yazılı açıklamada, ABD'deki Türk vatandaşları için 3 Haziran'da Şikago yerel saatiyle 20.00'da O'Hare Havalimanı'ndan Türkiye'ye özel sefer düzenleneceği belirtildi

Türk Hava Yolları (THY), yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla ABD’de kalan Türk vatandaşları için Şikago'dan 3 Haziran'da özel sefer düzenlenecek.

Türkiye'nin Şikago Başkonsolosluğu'ndan yapılan yazılı açıklamada, ABD'deki Türk vatandaşları için 3 Haziran'da Şikago yerel saatiyle 20.00'da O'Hare Havalimanından Türkiye'ye özel sefer düzenleneceği belirtildi.

Söz konusu uçuşun biletlerinin ABD'deki tüm Türk vatandaşlarına satışa sunulacağına işaret edilen açıklamada, "Bahse konu sefere sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve Türkiye'de ikamet izni bulunanlar kabul edilecektir." ifadesi kullanıldı.

Biletlerin THY çağrı merkezi ve [email protected] e-mail adresi ile THY Şikago ofisinden temin edilebileceği vurgulandı.

Ayrıca uçuş günü Kovid-19 belirtileri gösteren ve ya evvelce Kovid-19 tanısı konulmuş olanların uçuşlara kabul edilmeyeceği, ayrıca kabin içi bagajlara da müsaade edilmeyeceğinin altı çizildi.

ABD ile Türkiye arasındaki uçuşların 27-28 Mart'ta durdurulması üzerine yurda gelemeyen Türk vatandaşları için 23-24 Nisan tarihlerinde Washington, New York ve Los Angeles'tan 3 özel sefer düzenlenmişti.

Ayrıca, 15 Mayıs'ta New York ve Şikago'dan, 16 Mayıs'ta Houston'dan ve 17 Mayıs'ta da Miami'den özel seferler yapılmıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)