BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemThodex'in finansçısının tutuklanma talebine ret----

Thodex'in finansçısının tutuklanma talebine ret

Thodex'in finansçısının tutuklanma talebine ret
24 Mayıs 2021 - 14:59 www.finansgundem.com

On binlerce kişiyi mağdur edip yurt dışına kaçan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in finansçılarından olan Rana Azap için savcılığın istediği tutuklama talebi reddedildi.

Thodex soruşturması kapsamında tutuklama talebiyle sevk edilen şüpheli Rana Azap'ın (27) adli kontrolle serbest bırakılmasına itiraz eden savcılığın talebini değerlendiren hakimlik, tutuklama talebini reddetti.

Anadolu 4. Sulh Ceza Hakimliği, Thodex soruşturmasını yürüten Cumhuriyet savcısının şirketin finans departmanında çalışan Rana Azap'ın hakkındaki tutuklamaya yönelik yakalama emri düzenlenmesi yönündeki itirazını değerlendirdi.

Hakimlik, şirketin şüpheli Rana Azap'ı adli kontrolle serbest bırakan Anadolu 3. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararında düzeltilecek bir husus bulunmadığına kanaat getirerek, savcının itirazını reddetti.

NE OLMUŞTU

Thodex soruşturması kapsamında şirketin finans departmanında çalışan şüpheli Rana Azap, 19 Mayıs günü "Bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" ve "Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak" suçlarından tutuklanma talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilmişti.

Hakimlik tutuklanma talebiyle sevk edilen şüpheli Azap'ın üzerine atılı suçu işlediğine dair kuvvetli şüphe olmuşsa da suç vasfının ve delil durumunun şüpheli lehine değişme ihtimalini göz önüne alarak tutuklama talebinin reddine karar vermişti. Hakimlik, şüpheli Azap'ın yurt dışına çıkmamak ve imza şeklindeki adli kontrol tedbiriyle serbest bırakılmasına karar vermişti.

 Savcılık, 20 Mayıs günü şüphelinin serbest bırakılmasına itiraz etmişti.

Thodex'te yeni gelişme! Kritik isim yakalandı...

Thodex mağdurunun davası kabul edildi

Thodex skandalında mafya şüphesi!

 

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • alu25 Mayıs 2021 01:53

    20 yaşındaki bebeye para verilmrzz

  • Geçti Borun pazarı24 Mayıs 2021 17:39

    Bir kaç hafta veya gün daha gündemde kalıp tarihin tozlu sayfalarına karışır ve giderler,üç beş kişi dışında kimse hatırlamaz zaten bu sebeple sürekli birileri çıkar ve milleti tokatlar,alt alta yazmaya başlasan sayfa yetmez bunların hepsine,onlar bitmiyor tamam da bizimde üzümlü kekimiz bitmiyor ne desem şimdi tuzlukçulara.

  • Berber Bekri 24 Mayıs 2021 16:02

    Yurt dışında Zekeriya Öz var tosun var ağlak FETO var o var bu var var da var

  • Hehe24 Mayıs 2021 16:01

    Kiminle fotosu vardi yaa hayirlayamadim birde dava acilmis

  • vatandaş 24 Mayıs 2021 15:37

    daha öncede yazmıştım hiç birine bi şey olmazzzzzzz fifti,fifti yahuuuuu