BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemThodex reklamında oynayan ünlülere suç duyurusu----

Thodex reklamında oynayan ünlülere suç duyurusu

Thodex reklamında oynayan ünlülere suç duyurusu
28 Ağustos 2021 - 12:15 www.finansgundem.com

Thodex reklamlarında oynayan ünlüler hakkında suç duyurusunda bulunuldu

108 milyon dolarlık vurgun yaptıktan sonra kayıplara karışan Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

CNN Türk'ten Ceylan Sever'in haberine göre bir ihbar doğrultusunda Özer'in, Türkiye'deki kız arkadaşıyla görüştüğü ileri sürüldü. Özer'in kız arkadaşı Thodex'in reklamlarında oynayan ünlü isimlerden biriydi. Thodex merkez binasının olduğu rezidansta oturuyordu. Şüpheli isimlerden binaya girip çıkan kişinin tespit edilmesi istendi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, yapılan suç duyurusu dilekçesinde Thodex kripto para borsasının reklamlarında oynayan ünlüler ve "Bu borsaya paranızı yatırın" diyen ekonomistin banka hesaplarının incelenmesi istendi.

Şüpheli şahısların Thodex reklamından sonra elde ettikleri mal varlıklarının da tespiti talep edildi. Ayrıca ekonomist Erkan Öz ve aralarında Özge Ulusoy, Ebru Şallı, Burcu Esmersoy gibi isimlerin de bulunduğu 20 ünlü isimle Faruk Fatih Özer'in arasındaki görüşme kayıtlarının incelenmesi istendi. Thodex mağdurları avukatı Sinan Keskin, "Fatih Faruk Özer’in irtibatlı olduğu, organizasyonda yer alan manken, oyuncu ve kamuoyuna mal olmuş çeşitli kişiler hakkında da bu irtibatın ortaya çıkartılması için savcılığa suç duyurusunda bulunduk" dedi.

Thodex firarisi Özer'in evine haciz kararı

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan Thodex açıklaması

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mustafa temiz29 Ağustos 2021 11:20

    kimse o kadar parayi tek basina calamaz dunya da ki butun mafyalar pesine duser belli ki  patronlari cok saglam delikanlinin hicbisey olmaz ordu kadar nufusu olan bir ulkede bulunamamis cok ilginc 

  • Ali28 Ağustos 2021 17:07

    Paraisin kaybedenler icin uzgunum. Hic bir garanti sunmadan isleyen sistemlere para yatirip sonra magdur olunca nereye saldiracaginizi sasirmis duriumdasiniz. Reklamda oynayan unlumu telafi etsin parani simdi?

  • Sai29 Ağustos 2021 00:01

    Akbankdan iki hafta para çekemedi bu ülkede millet. Borsada aracı kurumlara para yatırıyorsun emanet hisseler senden habersiz virman yapılmayacağını nerden biliyorsun, inveztası bilmiyon mu. Paran hiç bir yerde güvenli değil, güvenli dediğin yüzbin ikiyüzbin devlet güvencesi, devlet nerede 10 milyon 100 milyon garanti veriyor söyle oraya verelim parayı. Madem güvenli bankalar aracı kurumlar niye garanti 100 200? Ver garanti 1 milyar güvenliyse ama yemezler.

  • Mucise Reis ;)28 Ağustos 2021 15:11

    Ya bişe yok. Neden mi ? sokakda ali bana kufretti suç duyurusu yaptım, mahkemeye verdim.. Eeee Sonuç ? hiç bişe : ))) yani sende komşunu ayakkabıları kapı onunde bırakıyor, balkonda oturup sigara içiyor vb mahkemeye verebilirsin. sonuç ? tırt : ) onun gibi bişi

  • Bika28 Ağustos 2021 13:33

    Bank Asya'nın açılışını Başbakan yaptı ve açılışa katılan diğer iki kişi sonradan  Cumhurbaşkanı olduğunu düşünürsek buradan emsal bir karar olacak sonuç çıkmaz.