BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTheresa May,Pedro Sanchez'le görüştü----

Theresa May,Pedro Sanchez'le görüştü

Theresa May,Pedro Sanchez'le görüştü
22 Kasım 2018 - 07:36 www.finansgundem.com

İngiltere Başbakanı Theresa May, dün gece İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile Brexit anlaşmasını ve Cebelitarık'ı görüştü

İngiltere Başbakanı Theresa May, dün gece İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile Brexit anlaşmasını ve Cebelitarık'ı görüştü.
May'in ofisinden yapılan açıklamada, May'in Sachez'e Cebelitarık dahil olmak üzere tüm Birleşik Krallık için çalışacak bir Brexit anlaşmasına varmaya bağlılığını ifade etti.

Sanchez önceki gün yaptığı açıklamada, AB ile Birleşik Krallık'ın üzerinde anlaştıkları Brexit anlaşmasında Cebelitarık'ın geleceğini netleştirecek değişiklikler yapılmadığı takdirde Pazar günü alehte oy vereceklerini ifade etmişti.

İngiltere Başbakanı Theresa May'in Sözcüsü, Brexit müzakerelerinin Birleşik Krallık için doğru anlaşmayı elde edene kadar devam edeceğini söyledi. 
May'in bu süreçte AB üyesi ülkelerin liderleri ile görüşmeler yaptığını da belirten Sözcü, bugün Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz ile gerçekleşecek akşam yemeğinin de Birleşik Krallık ile AB arasındaki ilişkilerin geleceğine yönelik siyasi deklarasyon müzakereleri sürecinin bir parçası olacağını vurguladı. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)