BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisThe Marmara satılıyor mu----

The Marmara satılıyor mu

The Marmara satılıyor mu
06 Mart 2017 - 15:08 www.finansgundem.com

Para Dergisi, İstanbul'un simge yapılarından The Marmara Taksim Otel'in 'satışı gündemde' diye yazdı... The Marmara Collection açıklama yaptı: Otelin satışı söz konusu değil.

Para Dergisi'nde yer alan haber şöyle:

"The Marmara Taksim Otel, İstanbul'un simge yapılarından biri konumdadır. Taksim Meydanı'na çıktığınızda karşınıza dikilen bu büyük bina, adres tarifinde verilen mihenk taşı gibidir. Otel, iki yıl önce 45 milyon dolarlık yatırımla baştan aşağı yenilemişti. Türkiye'nin en köklü müteahhitlik firmalarından Oğuz Gürsel’in sahibi olduğu Kiska Holding'e ait otel zinciri markası The Marmara Grubu'nun işlettiği bu otelin kulağımıza gelen bilgilere göre satılması gündemdeymiş. New York Manhattan'da bir otel açarak ABD'ye yerleşen Kiska Holdingin sahibi Gürsel Ailesi, Taksim'deki bu otelin performansından memnun olmadığı için satmayı düşünüyormuş. Bu düşüncesini henüz yakın çevresinde dillendirmekle yetinen aile önümüzdeki günlerde taliplilerle görüşecekmiş. Aileye yakın isimlerden öğrendiğimize göre, ABD'deki otellerinin getirisinden oldukça memnun olan Gürseller, Türkiye'deki turizmde son iki yıldır yaşanan sıkıntı nedeniyle The Marmara Taksimin zor günler geçirdiğini söylüyormuş.

1978 yılından beri faaliyet gösteren ve Türkiye'de turizmin en köklü kurumlarından biri olan The Marmara Grubu, aynı İsimle Taksim, Pera, Şişli, Antalya ve Bodrum olmak üzere toplam beş oteli ve özel davetlerin mekânı Esma Sultan Yalısı ile hizmet veriyor. The Marmara Hotels'i Kiska Holdingin kurucusu Oğuz Gürsel’in oğlu Kaan Gürsel ile İkinci kuşak yönetici olarak kız kardeşleri Bike ve Ardıç Gürsel yönetiyor."

THE MARMARA COLLECTİON’DAN AÇIKLAMA

Para Dergisi’nin 05.03.2017 tarihli sayısında “The Marmara’nın Satışı Gündemde” başlıklı haberi sonrasında, bazı haber sitelerine yansıyan alıntı haberle ilgili olarak bazı noktaları paylaşmak arzusundayız.

Haberde bahsedilen The Marmara Taksim’in satışının gündemde olduğu ifadeleri gerçeği yansıtmamaktadır; otelin satışı söz konusu değildir.

The Marmara Collection, turizm ve otelcilik sektörünün en köklü yerli aktörlerinden biri olarak 1978 yılından bu yana hizmet vermektedir. Turizm ve otelcilik sektörünün en güçlü yerli oyuncularından olan ve The Marmara Collection otellerinin en gözdesi The Marmara Taksim; hizmet kalitesi, yerli ve modern kültürü harmanlayan hizmet anlayışı ile sektörün güçlü aktörlerinden biri olmayı başarmıştır.

2015 yılında yenilenen İstanbul’un simge yapılarından The Marmara Taksim; lobisinden toplantı odalarına, Kral Dairesi’nden resepsiyonu ve havuzuna kadar tamamıyla renove edilerek, 25. yaşına yepyeni hizmet anlayışı ve tasarımıyla girerek konuklarını ağırlamaya devam etmektedir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • turizm sayenizde dibi gördü reyizzciler06 Mart 2017 22:32

    yillardir otellerde garsonluk yapiyorum en son calistigim otel sultanahmette idi turist olmadigindan kapandi ve işsizim ben böyle bir turizm başarisizligi gormedim brawo sana brawo ülkeyi böyle yönetmene reyizz,, referandumda görüşürüz