BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTezcan: Cuma günü saat 10'da açıklayacağız----

Tezcan: Cuma günü saat 10'da açıklayacağız

Tezcan: Cuma günü saat 10'da açıklayacağız
01 Mayıs 2018 - 10:19 www.finansgundem.com

24 Haziran'da milletvekili seçimi ile birlikte yapılacak cumhurbaşkanı seçiminde merak edilen CHP adayı Cuma günü açıklanacak

CHP Sözcüsü Tezcan, CHPnin cumhurbaşkanı adayını 4 Mayıs Cuma günü saat 10.00da Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonunda açıklayacaklarını bildirdi.

Marmaris'teki programı dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Gazete Habertürk'ten Muharrem Sarıkaya'nın aktardığına göre, "Aday illaki CHP kökenli olsun” söylemi yanlış" demişti. Kılıçdaroğlu, genel başkanın cumhurbaşkanı adayı olmasını da doğru bulmadığını belirtmişti.

CUMHURBAŞKANI ADAYLARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte şu ana kadar belli olan cumhurbaşkanı adayları: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek. Akşener ve Perinçek 100 bin imza ile aday olacaklarını açıklamıştı. Saadet Partisi de adayını bugün açıklayacak. HDP'nin adayı ise 4 Mayıs'ta açıklanacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)