BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarTether'in piyasa değeri, tüm zamanların zirvesinde----

Tether'in piyasa değeri, tüm zamanların zirvesinde

Tether'in piyasa değeri, tüm zamanların zirvesinde
02 Haziran 2023 - 11:00 www.finansgundem.com

Tether önceki piyasa değeri olan 83,2 milyar doları aşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Tether, dünya genelindeki yatırımcıların finansal özgürlüğe erişimi yolunda önemli bir başarıya imza attı. Tether’in stablecoin’i olan USD₮ tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak yeni bir rekor kırdı.

İlk ve en yaygı kullanılan stablecoin'e güç veren blockchain özellikli platform tether.to’yu işleten şirket olan Tether, Mayıs 2022’de kaydedilen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 83,2 milyar doları aştı.

Bu önemli gelişmeye dair açıklamalarda bulunanTether CTO'su Paolo Ardoino,"Bugün kaydedilen rakamlar, insanların finansal özgürlüğe ulaşmak istediğini ve bu erişim sağlandığında kullanacaklarını gösteriyor. Tether tokenlar’ı, bankası olmayan kullanıcılara güvenli bir liman sunuyor; gelişmekte olan piyasalardaki yatırımcıların, ulusal para birimleri devalüe edilirken satın alma güçlerini korumalarını sağlıyor. Tether, piyasalardaki volatilitenin karşısında savaşta test edilmiş dayanıklılığımız ve sektör lideri şeffaflık uygulamalarımız arasında güvenilirliğini kanıtlıyor, müşteriler de bu doğrultuda karşılık veriyor. Gelişmekte olan pazarlara yönelik yoğun odağımızı devam ettirmeye istekliyiz ve küresel ölçekteki finansal özgürlüğe erişimi genişletme çabalarımızdan vazgeçmeyeceğiz.”ifadelerini kullandı.

Tether, işlem yapmak için hızlı ve düşük maliyetli bir yol sağlıyor

Önde gelen bir stablecoin olan Tether, finansal özgürlük ve inovasyonun öncüsü olarak konumunu sağlamlaştırdı. Ekim 2014'te yaratılmasından bu yana, Tether'in USD₮ stablecoin’i, tüm alternatifleri geride bırakarak en çok işlem gören kripto para birimi olmayı başardı. Anlık küresel işlemler gibi dijital para biriminin avantajlarını geleneksel para biriminin istikrarı ile birleştiren Tether; şeffaflık ve uyumluluk taahhüdü sunarken, işlem yapmak için hızlı ve düşük maliyetli bir yol sağlıyor.

Tether, ilk çeyrek performansıyla dikkat çekti

Tether’in yakın zamanda yayımladığı güvence raporu, şeffaflığa olan bağlılığını daha da ortaya koyuyor ve volatil piyasalardan güvenli bir sığınak olarak gelişmekte olan piyasalara yönelik çalışmaların altını çiziyor. Ayrıca, rezervlerini önemli ölçüde artıran ve 1,48 milyar dolar değerinde net kâr bildiren Tether, ilk çeyrek performansıyla dikkat çekti, iyimser bir yılla güvenilir bir varlık olduğunu kanıtladı.

Tether, halihazırda başta gelişmekte olan pazarlarda olmak üzere dünya çapındaki kullanıcılara finansal özgürlük ve yenilik sağlama taahhüdünü sürdürüyor. Öte yandan, güvenilir bir stablecoin olarak; şeffaflık ve dayanıklılığın yanı sıra güvenli ve istikrarlı dijital para birimine erişilebilirlik konularında liderliğini de devam ettiriyor.

Kriptoda yatırımcılar 'bekle-gör' stratejisine geçti, İşlem hacmi 32 ayın dibine geriledi

 

Tether'de Türk lirası işlemlerindeki fiyatlama dikkat çekiyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)