BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarTesla'da Dogecoin ile ödeme dönemi başladı----

Tesla'da Dogecoin ile ödeme dönemi başladı

Tesla'da Dogecoin ile ödeme dönemi başladı
14 Ocak 2022 - 11:08 www.finansgundem.com

Elon Musk Twitter hesabından yaptığı açıklamada Tesla ürünlerinin Dogecoin kullanarak alınabileceğini açıkladı. Tesla online mağazasında bazı ürünlerin Dogecoin cinsi fiyatı da yer almaya başladı. Dogecoin'deki günlük yükseliş yüzde 16'yı aştı

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk kripto para yatırımcılarını yakından ilgilendiren bir açıklamada bulundu.

 

Elon Musk Twitter hesabından yaptığı açıklamada Tesla ürünlerinin Dogecoin ile alınabileceğini bildirdi. Açıklamadan önce Tesla online mağazasında bazı ürünlerin Dogecoin cinsi fiyatı da yer almaya başladı.

 

 Dolayısıyla Elon Musk'ın açıklamasından önce Dogecoin yükselişe geçmişti. Ancak açıklamayla beraber yükseliş hızlandı. Dogecoin günlük yüzde 16.7 değer kazanarak 0.20 doları gördü.

Musk, aralık ayında firmanın Dogecoin kabul etmeye hazırlandığını açıklamıştı. Ancak uygulamanın hayata geçmesiyle yine de kripto paranın değerinde hızlı bir artış yaşandı.

Tesla geçen yıl Bitcoin ile satışa başlamış ancak Bitcoin madenciliğinin çevreye verdiği zarar sebebiyle mayıs ayında bu uygulamaya son vermişti.

BITCOIN'DE DÜŞÜŞ

Dogecoin'de hızlı bir yükseliş yaşanırken dün 44.000 doların üzerini test eden Bitcoin yeniden 43.000 doların altına geriledi. Bitcoin bu sabah itibarıyla yüzde 2 değer kaybederek 42. 890 dolara düştü.

Elon Musk, 'Tesla' açıklamasıyla Dogecoin'i uçurdu

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)