BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTESK: Barış Pınarı bölgesindeki esnafın borçları ertelenmeli----

TESK: Barış Pınarı bölgesindeki esnafın borçları ertelenmeli

TESK: Barış Pınarı bölgesindeki esnafın borçları ertelenmeli
13 Ekim 2019 - 19:35 www.finansgundem.com

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, “Barış Pınarı Operasyonu bölgesindeki esnaf ve sanatkarlarımızın borçları ertelenmeli" önerisinde bulundu.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, Fırat'ın doğusunda başlatılan Barış Pınarı Harekatı nedeniyle bölgedeki esnaf ve sanatkarların iş yerlerini açamadığını belirterek, “Barış Pınarı Operasyonu bölgesinde bulunan esnaf ve sanatkarlarımızın borçları ertelenerek sicilleri bozulmamalı” dedi. 

Barış Pınarı Harekatı’ndan dolayı Mardin, Şanlıurfa, Kilis, Hatay ve ilçelerinde çok sayıda esnaf ve sanatkarın iş yerlerini güvenlik nedeniyle kapatmak zorunda kaldığını belirten Palandöken, “Bölgede bulunan esnaf ve sanatkarımız güvenlik nedeniyle iş yerlerini açamadığı için iş yapamaz durumda. İş yapamayan esnaf ve sanatkarımızın piyasaya olan çek ve senet borçları ile birlikte kredi borçlarının yanı sıra Sosyal Güvenlik borçları ve vergi borçları mutlaka ertelenmelidir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)