BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTesettür otelinde haciz şoku! ----

Tesettür otelinde haciz şoku!

Tesettür otelinde haciz şoku!
13 Haziran 2022 - 14:50 www.finansgundem.com

İzmir Çeşme’de muhafazakar müşterilere hizmet veren Club Familia Otel’e haciz geldi, tatilciler ortada kaldı.

Çeşme Altınkum’da bulunan Club Familia Otel'e gelen haciz tesiste tatil yapan yaklaşık yüz müşterinin ortada kalmasına neden oldu. 9 Haziran sabah saatlerinde icra memurlarının otelin yatak, klima, şezlong ve şemsiyelerini haczettiğini gören tatilciler duruma bir anlam veremedi.  Club Familia çalışanları icra memurlarının girmesini engellemek için otel kapılarını kilitleyince haciz işlemleri polis desteği ile yapıldı. Otelin trafosu da haczedilince elektrikler kesildi.

Tatil için geldikleri Çeşme’de haciz şokuyla karşı karşıya kalan tatilciler, saatlerce kendilerine yardım edecek birilerini bekledi. Tatilciler akşam saatlerinde kendi imkanlarıyla bulabildikleri otellere yerleştiler.

Otelin de sahibi olan Şemseddin Petek’in on yıl öncesine dayanan 15 milyon borcu Yargıtay incelemesinden sonra kesinleşti. Alacaklı vekili Avukat Feridun Kurt, otel müşterilerinin mağdur olmasına Petek’in sebep olduğunu, icra işlemlerinin bilinmesine rağmen otele müşteri kabul etmeye devam ettiğini öne sürdü. Avukat Kurt alacakların tahsili için haciz işlemlerinin süreceğini belirtti.

Otellerin sitelerini klonlayarak sahte tatil satan çete çökertildi

Yeni nesil, konut sahibi olmakta zorlanıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)