BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTerry O'Neill 81 yaşında hayatını kaybetti----

Terry O'Neill 81 yaşında hayatını kaybetti

Terry O'Neill 81 yaşında hayatını kaybetti
17 Kasım 2019 - 14:07 www.finansgundem.com

Beatles ve Rolling Stones gibi efsanevi grupların fotoğraflarını çekerek şöhrete kavuşan Terry O'Neill, 81 yaşında hayatını kaybetti.

Prostat kanseriyle mücadele ettiği bilinen ünlü fotoğrafçı, Ekim ayında Buckingham Sarayı’nda Cambridge Dükü Prens William tarafından fotoğrafçılığa hizmetlerinden ötürü Britanya İmparatorluk Nişanı ile onurlandırılmıştı.

İngiliz fotoğrafçının eserlerini temsil eden Iconic Images adlı ajanstan İngiliz The Mirror gazetesine yapılan açıklamada, “Terence ‘Terry’ O’Neill’in vefatını büyük üzüntüyle duruyoruz” ifadesi yer aldı.

Iconic Images Sözcüsü, O’Neill’ı “çok kaliteli, hazırcevap ve albenili” ifadeleriyle tanımlarken, “Onu tanıyan ya da onunla çalışma şansına erişen herkes, onun cömertliğine ve alçakgönüllüğüne şahitlik edebilir” dedi.

Ajansın açıklaması şöyle devam etti: “Son 60’lı yılın en ikonik fotoğrafçılarından biri olarak, efsanevi fotoğraflarının izi sonsuza dek hatıralarımızda, kalbimizde ve zihnimizde kalacaktır.” (Sözcü)

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)