BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTeröristler şantiye bastı, 3 işçiyi kaçırdı----

Teröristler şantiye bastı, 3 işçiyi kaçırdı

Teröristler şantiye bastı, 3 işçiyi kaçırdı
21 Mayıs 2016 - 01:40 www.finansgundem.com

Tunceli Ovacık'ta yol yapım şantiyesini basan PKK'lı teröristler, iş makinelerini ateşe verdi, 3 işçiyi yanlarına alarak kaçtı

TUNCELİ’nin Ovacık İlçesi’nde yol çalışması yapan şantiyeyi basan PKK’lı teröristler, iş makinelerini ateşe verip, 3 işçiyi de yanlarına alarak kaçtı.

Tunceli’de bir grup PKK’lı, gece saatlerinde Ovacık karayolunu kesip araçları durdurdu, kimlik kontrolü ve örgüt propagandası yaptı. Bu sırada başka bir terörist grubu da Ovacık İlçesi’ne bağlı Aşağıtorunoba Köyü ile Çambulak Köyü arasındaki köy yolunda asfaltlama çalışması yapan özel bir şirkete ait Balveren Köyü yakınlarındaki şantiyeyi bastı. PKK’lılar, silah zoruyla işçileri birara toplayıp örgüt propagandası yaptı. Teröristler daha sonra 5 iş makinesi, konteynır ve şantiye binasını ateşe verdikten sonra 5 işçiyi de yanlarına alarak ormanlık alana kaçtı.

PKK’lı teröristler bir süre sonra, kaçırdıkları işçilerden 2’sini serbest bıraktı. Olayın duyulmasının ardından güvenlik güçleri bölgede hava destekli operasyon başlattı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)