BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTeröristler 3 ilde polise saldırdı----

Teröristler 3 ilde polise saldırdı

Teröristler 3 ilde polise saldırdı
27 Ağustos 2015 - 01:19 www.finansgundem.com

Gaziantep, Van ve Osmaniye'de PKK'lı teröristler uzun namlulu silahlarla polise saldırdı

Osmaniye'de devriye görevi yapan zırhlı polis aracının geçişi sırasında patlama meydana geldi. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayın ardından kısa süreli çatışma yaşandı.

Alınan bilgiye göre, Osmaniye Emniyet Müdürlüğüne bağlı zırhlı polis aracının Güney Çevreyolu Karaçay Mezarlığı mevkisinde devriye görevi yaptığı sırada patlama meydana geldi. Patlamanın ardından kısa süreli çatışma yaşandı.

Ölen ya da yaralananın olmadığı olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibiyle askeri birlikler sevk edildi.

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler delil toplama çalışması yaparken, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman da incelemede bulundu.

Gaziantep'te polis merkezine saldırı

Gaziantep Ocaklar Mahallesi'ndeki 25 Aralık Polis Merkezine kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Saldırıya polis ekiplerinin silahla karşılık vermesi üzerine yüzleri maskeli ve içlerinden birinin etek giydiği belirtilen 3 zanlı, kaçtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Çevrede geniş güvenlik önlemi alan ve zanlıların yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, saldırının ilk belirlemelere göre  terör örgütüPKK üyeleri tarafından gerçekleştirildiğini kaydetti.

Bu arada saldırının hemen ardından polis merkezinin yakınlarındaki Yavuz Sultan Selim Meslek Lisesi'nin arkasında park halinde bulunan bir otomobil de örgüt mensuplarınca yakıldı.

Geniş güvenlik önlemleri altında incelenen araçta, lav ve kalaşnikof marka uzun namlulu silah bulundu. Yangında kısmen zarar gören 34 HF 5518 plakalı otomobilin çalıntı kaydı olduğu tespit edildi.

Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, sinyal kesici araçlar da önlem aldı.

Bu arada kentte, biri etek giyen toplam 3 saldırganın yakalanmasına yönelik geniş çaplı operasyon başlatıldığı öğrenildi.

Van'da zırhlı araca roketatarlı saldırı

Van'ın Edremit ilçesine bağlı Hacıbekir Mahallesi'nde yola barikat kurmak isteyen gruba müdahale eden zırhlı araca teröristlerce roketatarlı saldırı düzenlendi.

Roketatar mermisinin isabet ettiği zırhlı araçtaki 2 polis yaralandı. Yaralılar, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezine kaldırıldı.

Teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)