BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTerör örgütünde kara harekatı korkusu! ABD'ye yalvardılar----

Terör örgütünde kara harekatı korkusu! ABD'ye yalvardılar

Terör örgütünde kara harekatı korkusu! ABD'ye yalvardılar
04 Aralık 2022 - 14:53 www.finansgundem.com

Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine kara harekatı düzenleme ihtimali, terör örgütü PKK/YPG uzantısı olan Suriye Demokratik Güçleri'nde panik yarattı. Elebaşı Mazlum Abdi, ABD'den yardım talebinde bulundu

13 Kasım'da Suriyeli Ahlam Albashir'in Taksim İstiklal Caddesi'nde düzenlediği ve 6 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırı sonrasında TSK'nın Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü PKK/YPG'ye karşı başlattığı askeri operasyon teröristleri korkutmaya devam ediyor.

Türkiye'nin olası kara operasyonuna karşı ABD'den daha fazla destek isteyen teröristler, son olarak “ABD'ye ne kadar sadık olduklarını” anlatarak Washington'dan yardım istedi. Omurgasını terör örgütleri PKK/YPG'nin oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri'nin elebaşı Mazlum Abdi, Washington Post gazetesinde “Biz Amerika'nın Suriye'deki en sadık müttefikiyiz. Bizi unutmayın” başlıklı bir yazı yayınladı.

ABD'yle birlikte Suriye'de IŞİD'e karşı savaştıklarını ancak Türkiye'nin askeri operasyonu nedeniyle IŞID'e karşı kazanımların tehlike altında olduğunu öne süren terörist elebaşı, aldıkları uluslararası destek sayesinde Suriye'de güvenlik açısından en ileri yönetimi kurduklarını savundu. Türkiye'nin son günlerde Suriye’de ABD güçlerinin bulunduğu bölge yakınlarını hedef aldığını yazan Abdi, “Sanırım bu benim hayatımı hedef alan bir girişimdi” ifadelerini kullandı.

Türkiye'ye yönelik küstah iddialarını sürdüren terörist elebaşı, Taksim'deki bombalı saldırının arkasında olmadıkları iddiasını da yineledi. Türkiye'nin operasyonuna karşı uluslararası destek isteyen Mazlum Abdi, “Uluslararası toplumu Türkiye'yi engellemek için derhal somut adımlar atmaya çağırıyoruz” dedi.

Suriye Demokratik Güçleri'nin elebaşı, daha önce de Washington'a sitem ederek “ABD, Türkiye'ye daha sert mesaj vermeli” mesajı göndermişti. (Sözcü)

Şehit askerlerin vasiyetleri paylaşıldı

Suriye'nin kuzeyinde 13 DEAŞ'lı ve 5 PKK'lı terörist yakalandı

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Sayı 117'ye ulaştı

9 FETÖ'cü Yunan adalarına kaçarken yakalandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)