BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTerör örgütü üyesi yüzlerce kişinin mal varlıkları donduruldu----

Terör örgütü üyesi yüzlerce kişinin mal varlıkları donduruldu

Terör örgütü üyesi yüzlerce kişinin mal varlıkları donduruldu
24 Aralık 2021 - 01:51 www.finansgundem.com

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla FETÖ/PDY terör örgütü üyesi 454 kişi ve bir vakfın, PKK/KCK terör örgütü üyesi 108, dini istismar eden terör örgütlerine üye 119, sol terör örgütlerine üye 89 kişinin mal varlıkları donduruldu

Hazine ve Maliye Bakanlığı, terör örgütleri FETÖ/PDY, PKK/KCK, dini istismar eden terör örgütleri ve sol terör örgütlerine mensup toplam 770 kişinin mal varlıklarının dondurulmasına karar verdi. Bakanlık kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Buna göre, FETÖ/PDY, PKK/KCK, dini istismar eden terör örgütleri ile sol terör örgütü mensubunu toplam 770 kişinin Türkiye'de bulunan mal varlıkları donduruldu.

Mal varlıkları dondurulan 454 FETÖ üyesi arasında darbe girişimini yöneten sivil imamlardan Adil Öksüz'ün ismi öne çıktı.

Listede söz konusu örgüt üyesi Adem Yavuz Arslan, Atalay Candelen, Cevheri Güven, Fikret Seçen, Osman Şimşek, Said Sefa, Sevgi Akarçeşme, Tarık Toros, Tuncay Opçin ve Zekeriya Öz gibi firari isimler yer aldı.

FETÖ/PDY ile bağlantılı Niagara Vakfının da mal varlıkları donduruldu.

SELAHATTİN DEMİRTAŞ'IN KARDEŞİ NURETTİN DEMİRTAŞ DA LİSTEDE

PKK/KCK terör örgütünden 108 kişinin mal varlıkları dondurulurken, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın kardeşi Nurettin Demirtaş listede yer alan isimlerden oldu.

Hizbullah, DEAŞ, El Kaide, İslami Hareket Örgütü, Kudüs Ordusu ve El Nusra gibi dini istismar eden örgütlerden 119 kişinin de Türkiye'de bulunan mal varlıkları donduruldu.

Ayrıca DHKP/C, MKP, MLKP, TKP/ML, DKP/BÖG ve DEV-KAR gibi sol terör örgütleri üyesi 89 kişinin mal varlıkları donduruldu.

Terör örgütü DEAŞ ve FETÖ mensupları sınırda yakalandı

 

FETÖ şüphelilerini kaçıran suç şebekesi çökertildi

 

MİT'ten PKK/KCK'ya Irak'ın kuzeyinde iki ayrı operasyon

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)