BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTerör örgütlerinden ABD'ye çağrı: Türkiye'nin operasyonlarını durdurun----

Terör örgütlerinden ABD'ye çağrı: Türkiye'nin operasyonlarını durdurun

Terör örgütlerinden ABD'ye çağrı: Türkiye'nin operasyonlarını durdurun
08 Ağustos 2022 - 10:41 www.finansgundem.com

Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyine bir askeri operasyon yapması gündemdeyken, omurgasını terör örgütü PKK/PYD/YPG’nin oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri’nden şaşırtan bir açıklama geldi.

Kaosun ve şiddetin bitmek bilmediği Suriye'de sırtını ABD'ye dayayan ve omurgasını terör örgütleri PKK/PYD/YPG'nin oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri, son dönemde Türkiye'nin bölgedeki etkisi karşısında "müttefiklerine" veryansın etti.

Omurgasını terör örgütlerinin oluşturduğu ve ABD’nin desteği sebebiyle Ankara-Washington hattında yıllardır gerilime sebep olan Suriye Demokratik Güçleri, son dönemde Türkiye’nin bölgede baskıyı artırmasından bunalarak dikkat çekici bir açıklama yaptı.

Sırtını Washington’a dayayan Suriye Demokratik Güçleri, Türkiye’nin bölgedeki hamlelerini durdurmadığı için müttefiki ABD’ye ve Rusya’ya tepki gösterdi.

Türkiye’nin son dönemde bölgede etkisini artırdığı ve drone kullandığını açıklayan SDG, “Eğer Rusya ve ABD yeşil ışık yakmasaydı bu olmazdı” açıklamasını yaptı.

ABD'den SDG'ye destek açıklaması

 

SDG, Türkiye sınırından çekileceğini açıkladı

 

YPG/PKK'nın SDG oyunu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)