BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTermo Teknik yatırımlarla büyümesine devam ediyor----

Termo Teknik yatırımlarla büyümesine devam ediyor

Termo Teknik yatırımlarla büyümesine devam ediyor
11 Şubat 2015 - 15:49 www.finansgundem.com

1966’dan bu yana ısıtma sistemleri üreticisi Termo Teknik 2014 yılında büyümesine devam etti

İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group’un (ISG) Türkiye’deki iştiraki olarak faaliyet gösteren Termo Teknik, 2014 yılını Çorlu’da bulunan fabrikasına yapacağı yatırımı duyurarak kapattı. Halen dünyanın en büyük üreticilerinden birisi olan ve Avrupa’daki panel radyatörlerin yüzde 10’unu üreten Termo Teknik fabrikasındaki üretim bandı sayısı 2015 yılında 5’ten 7’ye çıkacak. Böylece Termo Teknik üretim tesisleri, dünyanın en büyük radyatör fabrikası olacak. 
Termo Teknik Yurtiçi Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erol Porsemay, Termo Teknik’in, sürekli yatırım ve büyüme perspektifi ile Türkiye’de  satış ve servis ağını hızla geliştirerek ve ürün gamını çeşitlendirerek büyüdüğünü, bu büyümenin 2014 yılında da devam ettiğini söyledi. Termo Teknik’in panel radyatör üretimi ve satışına ek olarak,  2011 yılında Ideal Stelrad Group’un (ISG) Kraliçe Ödül’lü (Queen’s Award) Ideal Heating fabrikasında üretilen, sınıfının en yüksek verimliliğine ve en küçük boyutlarına sahip, tasarruflu Yoğuşmalı Kombi LOGIC’i 2013 yılının son çeyreğinde ise İngiltere’de sınıfında pazar lideri olan yoğuşmalı Kazan EVOMAX’ı Türkiye’ye getirerek satış ve servis desteği vermeye başlandığını belirten Porsemay şöyle devam etti:
 “Türkiye’de yatırımlarımız arttırmaya ve gelişmemize devam ediyoruz. Geçtiğimiz dört yılda iç pazarda çok hızlı bir gelişme göstererek panel radyatörde yüzde 420, kombide ise yüzde 480 büyüme kaydettik. Ürün bazında büyümenin yanı sıra, özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yaptığımız atılım ile yaygın ve tüm Türkiye’ye hitap edebilen bir bayi yapısı oluşturduk. Özellikle bu bölgelerde yakaladığımız büyüme; diğer bölgelerdeki atılımın desteği ile bayi sayımızda yüzde 90’a varan bir artış sağlandı. 
LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi ve Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan EVOMAX’a verdiğimiz destekle farklı taleplere tek noktadan yanıt vermeye başladık. Düzenlediğimiz kampanyalarla tüketicilerimize yeni fırsatlar sunduk.” 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)