BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiTermo Teknik ürünleri hesaplı ısınma ve sıcak su sağlıyor----

Termo Teknik ürünleri hesaplı ısınma ve sıcak su sağlıyor

Termo Teknik ürünleri hesaplı ısınma ve sıcak su sağlıyor
13 Ocak 2022 - 15:42 www.finansgundem.com

İleri teknoloji ve seçkin malzeme kullanılarak üretilen Termo Teknik ürünleri, yüksek verimlilikleri ile hesaplı ısınma ve sıcak su sağlıyor.

Enerji maliyetlerinin yükseldiği, havaların soğuduğu  kış günlerinde, ısı sistem ve cihazlarının verimliliği daha önemli hale  geliyor. İleri teknoloji ve seçkin malzeme kullanılarak üretilen Termo Teknik ürünleri, yüksek verimlilikleri ile hesaplı ısınma ve sıcak su sağlıyor.

Türkiye ve Avrupa’nın en büyük ısı sistemleri tedarikçileri arasında yer alan Termo Teknik’in,  İngiltere ve Türkiye’de üretilen kombi kazan grubu ile panel radyatör serisi yüksek verimlilikleri ve tasarruflu yapıları ile dikkat çekiyor.

Türkiye’de uluslararası ısı sistemleri devi SRG’nin(Stelrad Radiators Group) iştiraki olarak faaliyet gösteren, Çorlu’da dünyanın en büyük panel radyatör fabrikasına sahip olan Termo Teknik’in, Avrupa ve Türkiye’de ileri teknik ve teknolojiler kullanılarak üretilen ürünlerinin özellikleri şöyle sıralanıyor:

YÜZDE 98,7’YE VARAN VERİMLİLİK

İngiltere de Kraliçe Ödüllü (Quenn’s Award) tesislerde 110 yılı aşan tecrübe ile üretilen, Termo Teknik tarafından Türk tüketicisine sunulan  LOGIC Premix Yoğuşmalı kombiler yüzde 98,7’ye varan yüksek mevsimsel verimlilik sağlıyor.

Türkiye ile  2011 yılında tanıştırılan, aynı anda mutfak ve banyoda iki muslukta sıcak su sağlama kapasitesi, sessiz çalışma, çevreye saygı, hermetik baca gibi özellikleri nedeniyle 11 yıldır sevilerek kullanılan, LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombiler, ErP (Energy Related Products- Enerji İlişkili Ürünler) yönetmeliğine uygun olarak üretiliyor.

LOGIC Premix Yoğuşmalı kombilerin c26/35 ve LOGIC c31/35 modelleri bulunuyor.  26/35,26 kW ısıtma, 35 kW sıcak su kapasitesi; 31/35 ise 31 kW ısıtma, 35 kW sıcak su kapasitesi anlamına geliyor. LOGIC Kombiler, üstün özellikleri ile uzun yıllar arıza yapmadan verimli çalışıyor.

LOGIC Premix Yoğuşmalı kombilerin ilk çalıştırmasını 30 Haziran  2022 tarihine kadar yaptıranlara artı 3 yıl bedelsiz garanti hediye ediliyor, böylece toplam  garanti süresi 5 yıla uzuyor.

EVOMAX 2

Tasarımı ve Ar-Ge’si İngiltere’de gerçekleştirilen, satış ve servis desteği Termo Teknik tarafından  sağlanan “En iyi daha iyi oldu” mottosu ile 2021 yılı Ocak ayında   kullanıcının beğenisine sunulan EVOMAX 2 premix duvar tipi yoğuşmalı kazanlar  maksimum verimlilik  ve enerji tasarrufu sağlıyor.

İngiltere merkezli “Yenilik, mükemmellik ve başarıya destek ödülü HVR Awards”a sahip bulunan, merkezi ısıtma sistemlerinde kurulum, bakım ve kullanım kolaylığı açısından çok önemli avantajlar sağlayan ve kısa zamanda beğeni toplayan EVOMAX 2 duvar tipi yoğuşmalı kazanların yüzde 97.2’ye varan yüksek mevsimsel verimliliği bulunuyor.

Tek kazan ile 42, 65, 90, 105, 125 ve 160 kW kapasite değerlerine sahip olan EVOMAX 2, sadece  radyatör, boylerli ve kat istasyonlu sistemlerde ek kontrol paneline ihtiyaç duymadan, master kazan üzerinden 16 adet kazana kadar (Toplam 2560 kW = 2.200.000 kcal/h) kaskad bağlantı sağlıyor. Sistemde havuz ısıtması, güneş enerjisi ile uyumlu çalışma,  klima santrali, nem alma santrali gibi bölümler olduğunda ise bu kez kaskad kontrol paneli kullanılarak, 15 adete kadar kazan (Toplam 2400 kW = 2.000.000 kcal/h) kontrolü mümkün oluyor.

Dahili atık gaz geri akım güvenlik klapesi, en düşük atık gaz seviyesi olan NOx  Class 6’ya sahip olma, sessiz çalışma, az yer kaplama, temiz ve şık görünüm  gibi  özelliklere sahip  EVOMAX 2’lerin,  3 yıl garantisi bulunuyor.

Silüet  Serisi

Termo Teknik’in Çorlu’da bulunan fabrikasında ileri teknoloji ve çelik sac kullanılarak üretilen, tasarımı ile kullanıcıların ince zevkine; sağlamlığı, yüksek ısıl verimliliği ve 15 yıl garantisi ile de bütçesine hitap eden Silüet Serisi radyatörler, farklı iki renk ve dekorasyon tarzlarına sahip modelleri ile bir yandan mekanları ısıtırken, bir yandan da mekanların şıklığına katkı sunuyor. Yaşadığı ortama renk ve estetik katmak isteyenlerin önde gelen tercihi olan  Silüet Serisi’nin,  Minima, Style, Vertica ve Latida modelleri bulunuyor.

Başta İngiltere olmak üzere Avrupa’nın tamamına ve aralarında ABD, Çin, Kanada, Rusya’nın da bulunduğu farklı kıtalardaki 50’yi aşkın ülkeye  ihraç edilen Silüet Serisi,  panel radyatörlerde alışılmış beyaz rengin yanında zevkli ve modern görünümlü bir alternatif olarak antrasit rengi de sunuyor.

Uluslararası standartlara uygun olarak üretilen, yüksek ısıl verimlilik sağlayan Termolux Klasik radyatörleri ise sağlamlık, yüksek verimlilik ve kolay monte edilebilme özellikleri ile öne çıkıyor. Termolux radyatörlerin 10 yıl garanti süresi bulunuyor.

Ürünlerine tam destek sunan Termo Teknik, Türkiye’nin tamamında, 180 yetkili servis ağı, 200’ün üzerinde bayi ve 500’ün üzerinde satış noktası ile tüketiciye ulaşıyor.

Termo Teknik ve  ürünleri hakkında detaylı bilgi www.termoteknik.com adresinden alınabiliyor.

Termo Teknik 2022’de yatırımlara ve büyümeye devam edecek

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)