BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiTermo Teknik Silüet Serisi mekanlara şıklık katıyor, ısınmada verimlilik sağlıyor----

Termo Teknik Silüet Serisi mekanlara şıklık katıyor, ısınmada verimlilik sağlıyor

Termo Teknik Silüet Serisi mekanlara şıklık katıyor, ısınmada verimlilik sağlıyor
18 Mart 2022 - 12:50 www.finansgundem.com

Termo Teknik’in Çorlu’daki fabrikasında üretilen ve 50’yi aşkın ülkeye ihraç edilen Silüet Serisi radyatörler yaşadığı ortama şıklık katmak ve daha verimli ısınmak isteyenlere beyaz ve antrasit renklerde dört farklı seçenek sunuyor.

Avrupa’nın en büyük ısı sistemleri tedarikçileri arasında yer alan Termo Teknik’in Çorlu’da bulunan Dünyanın en büyük radyatör fabrikasında, ileri teknoloji ve çelik sac kullanılarak üretilen Silüet Serisi radyatörler 50’yi aşkın ülkeye ihraç ediliyor. Başta İngiltere olmak üzere Avrupa’nın tamamına ve aralarında ABD, Çin, Kanada’nın da bulunduğu farklı kıtalardaki ülkelere ihraç edililen Silüet Serisi, Türkiye’de de seçkin projelerde beğenilerek kullanılıyor. Yıllardır ISO 500 listesinde en büyük sanayi şirketleri arasında yer alan Termo Teknik’in 2005 yılından bu yana toplam 9 kez ihracat şampiyonluğu bulunuyor.

Robot teknolojisi ile el değmeden üretilen Silüet Serisi, dikkat çeken yenilikçi tasarımın yanında yüksek ısıl verimliliğe ve sağlamlığa sahip bulunuyor. Maksimum çalışma basıncı 10 bar olan panel radyatörler 13 bar basınç testine tabi tutuluyor. Avrupa’nın tercihi olan benzersiz üst ızgara sadece Silüet Serisi’nde standart olarak bulunuyor. Silüet Serisi kalitesinin bir göstergesi olarak 15 yıllık garanti belgesi ile birlikte standart olarak sunuluyor.

Farklı modeller

Tasarımı ile kullanıcıların ince zevkine; sağlamlığı, yüksek ısıl verimliliği ve 15 yıl garantisi ile de bütçesine hitap eden Silüet Serisi radyatörler, farklı iki renk ve dekorasyon tarzlarına sahip modelleri ile mekanların şıklığına katkı sunuyor. Mekanların büyüklüğüne uygun boyutları ve tesisata kolay bağlanan yapısı ile  dikkat çeken Silüet Serisi yaşadığı ortama renk ve estetik katmak isteyenlerin önde gelen tercihi oluyor.  Silüet Serisi’nin,  Minima, Style, Vertica ve Latida modelleri bulunuyor.

Minima, düz ve çizgisiz görünümüyle sadelik ve uyumun seçkin örneğini sunuyor. Parlak ön yüzeyi ile kullanıldıkları mekân ile bütünleşen radyatörler, dekorasyonda minimalizmi tercih edenlerin seçeneği oluyor.

Style ve Latida ise yatay çizgili pürüzsüz yüzeyleri ile iç mekanların görünümünü zenginleştirmek isteyenlere farklı ebat ve boyutlarda çok sayıda seçenek sunuyor.

Mekânın yapısı dikey ve çizgili radyatör gerektirdiğinde Vertica, bulunduğu ortama dinamizm katan eşsiz yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Silüet serisi radyatörler taşıdıkları özellikler sayesinde, marka ve tasarım sahibi butik konut projelerin ve kalite tutkunu bireysel kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

Antrasit rengin cazibesi

Termo Teknik Silüet Serisi’nin antrasit renkte radyatörleri farklılık yaratıyor.Panel radyatörlerde alışılmış beyaz rengin yanında zevkli ve modern görünümlü bir alternatif sunan antrasit renk hem minimal, hem de retro ve rustik öğelerden esinlenen dekorasyonlara uyum sağlıyor.

Modern dekorasyon renkleri arasında son yıllarda en çok tercih edilen renklerden olan antrasit; özellikle beyaz, kırık beyaz, açık gri ve bej tonları ile tam bir uyum içerisinde olmasının yanı sıra, dekorasyonda daha çarpıcı bir görünüm arayanlar için narenciye, açık pembe, lila, sarı, açık mavi tonlar ve parlak renkli zeminler ile de uyumlu bir kontrast yakalıyor.

Web sayfası

Silüet Serisi dekoratif panel radyatörlerin seçkin tasarımlarını gözler önüne seren, eşsiz özellikleri hakkında detaylı bilgi “www.siluetradyator.com” adresinde bulunan web sitesinden alınabiliyor.

Termo Teknik ürünleri hesaplı ısınma ve sıcak su sağlıyor

Termo Teknik 2022’de yatırımlara ve büyümeye devam edecek

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)