BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaTermo Teknik bayileri Belgrad’ı gezdi----

Termo Teknik bayileri Belgrad’ı gezdi

Termo Teknik bayileri Belgrad’ı gezdi
10 Mayıs 2019 - 13:28 www.finansgundem.com

Termo Teknik, bayilerini 8-10 Mart tarihleri arasında, Osmanlı ve Balkan kültürünün önemli merkezlerinden birisi olan Belgrad’da ağırladı. Bayiler ayrıca 1.500 TL’lik akaryakıt hediyesinden de faydalandı.

İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Stelrad Radiators Group’un (SRG) Türkiye’deki iştiraki olan Termo Teknik, İngiliz iş dünyasının prestijli “Kraliçe Ödülü-The Queen’s Award” sahibi premix yoğuşmalı kombisi LOGIC alan bayilerini Sırbistan’ın tarihi Başkenti Belgrad’a götürdü. Bayilerin her biri ayrıca 1.500 TL’lik akaryakıt hediyesi kazandı.

Avrupa’nın en eski yerleşim alanlarından birisi olan, Tuna ve Sava nehirlerinin bulunduğu platoda konumlanan; Roma, Osmanlı, Avrupa, Sırp mimarisinin nadide eserlerine ev sahipliği yapan tarih ve doğa kenti Belgrad’da unutulmaz anlar yaşayan Termo Teknik bayileri, şehrin en önemli merkezlerini, mimari yapılarını görme, Tuna ve Sava Nehirleri’nde tekne gezisi yapma fırsatı buldu.

Osmanlı İmparatorluğu tarafından 371 yıl yönetilen ve İmparatorluğun Avrupa’ya açılan kapısı olan Belgrad’ı 8-10 mart tarihleri arasında ziyaret eden Termo Teknik bayileri gezinin birinci günü: Prens Mihailo Caddesi ve heykeli, Cumhuriyet Meydanı, Kalemeydanı, Taş Meydan, Terazi Meydanı, İstanbul Kapısı, Sokullu Mehmet Paşa Çesmesi, Aziz Sava Kilisesi, Kızılyıldız ve Partizan futbol takımlarının stadyumlarını gördü.

İkinci gün ise, dünyaca ünlü Sırp bilim insanı Nicola Tesla adına  inşa edilen müzeyi ziyaret eden bayiler, Tuna ve Sava nehirlerinde canlı müzik eşliğinde tekne gezisi yaptılar. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)