BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTerim'e tehdit davasında Aydoğdu'ya hapis cezası----

Terim'e tehdit davasında Aydoğdu'ya hapis cezası

Terim'e tehdit davasında Aydoğdu'ya hapis cezası
12 Şubat 2019 - 13:44 www.finansgundem.com

Çeşme'de Fatih Terim'le kavga eden Selahattin Aydoğdu, kişisel verileri yayma suçundan 1 yıl 8 ay, 'tehdit' suçundan 6 ay hapisle cezalandırıldı.

İzmir'in Çeşme ilçesindeki Alaçatı mahallesinde 15 Temmuz 2017'de Yüzevler Kebapçısı'nın sahibi Selahattin Aydoğdu, dönemin A Milli Futbol Teknik Direktörü Fatih Terim ile  tartışmıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Terim'in Aydoğdu'yu darp ettiği, eğlence merkezinin sahibi E.Ö.'nün ise P.Z.Ç.'ye hakaret ettiği ve tehditte bulunduğu iddia edilmişti.

Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, Terim'in 'basit yaralama', E.Ö.'nün ise 'hakaret ve tehdit' suçlarından cezalandırılması istenmişti.

Terim'e hakaret ettiği, tehditte bulunduğu ve kişisel bilgilerini yaydığı iddialarıyla hakkında 2 ayrı dava açılan Selahattin Aydoğdu, 'kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme ve yayma' suçundan 1 yıl 8 ay, 'tehdit' suçundan 6 ay hapisle cezalandırıldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)