BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTerim iddialı konuştu----

Terim iddialı konuştu

Terim iddialı konuştu
15 Ekim 2013 - 11:49 www.finansgundem.com

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim Hollanda maçı öncesi iddialı konuştu

Kendi aralarında ve gönüllerinde Brezilya biletini aldıklarını ifade eden tecrübeli hoca, “Buralardan, hep çıktık. Allah nasip ederse yine çıkacağız. İnsanımız, dualarını ve güzel enerjilerini bize göndersin yeter” dedi.

MİLLİ Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Hollanda önünde diğer maçlardaki performanslarının yetmeyeceğini, daha fazlasını göstermek zorunda olduklarını söyledi. Kader sınavımız öncesi basın toplantısı düzenleyen Terim, kendi aralarında ve gönüllerinde Brezilya biletlerini aldıklarını belirterek, şunları kaydetti...
- Hollanda, çok kolay bir rakip değil. Bizi diğer maçın sonucu değil öncelikle galibiyet ilgilendiriyor. Biz kazanalım da sonrasına bakarız. Hollanda da aynı şekilde buraya galibiyet için geldi.

BİZ KENDİ MAÇIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ

TEKNİK heyetteki arkadaşlarımdan, federasyon başkanı ve Türk halkına kadar herkesin çok büyük ümit taşıdığını görüyorum. Bu da beni mutlu ediyor. Türkiye’deki insanların dualarını ve güzel dileklerini bizden esirgememesi lazım. Güzel enerjilerini bize göndermeleri gerek. Sahadaki seyircilerimizin hoşgörüşlü olup, oyuncularımızın hatalarında yanlarında olması gerekiyor. Böyle olursa hep beraber bayramı daha güzel geçirebiliriz.
- İnsanlar hayal kurmalı ve bu hayal için çok çalışmalı. Brezilya’yı da, ordaki kuraları da son 2008’i de unutmadık ama önce bu maçı halletmek lazım. Ben oyuncularıma güveniyorum. Buralardan hep çıktık, Allah nasip ederse yine çıkarız. O kadar önemli bir rakiple oynayacağız ki başka şey düşünmeye vaktimiz de yok.

EĞER SONUÇ BAŞKA TÜRLÜ OLURSA, DÜNYA SONU DEĞİL

SONUÇ başka türlü olursa, bu da çok muhtemel, milli takım bu kez Avrupa şampiyonasına hazırlanacak. Ne hedefler duruyor, ne hedefler bitiyor. Bu yaşadığımız güzellikler herkesin yanına kar kalacak. Bu gerçeği de kabul edeceğiz. Mağlubiyetlerin ve galibiyetlerin bizi bu kadar sarsmadığı, ya da kendimizden geçirmediği bir dengeyi umarım kurarız. Bir maçın kaybedilmesi ne dünyanın sonu olmalı, ne de kazandığımızda anormal sevinçten kimse hayatını kaybetmemeli.
- Bazı değişiklikler yapabilirim. Farklı bir düşünce içerisinde olabiliriz. Bu sadece Caner’in olmayışından kaynaklanmaz, Hollanda’nın bulunduğu durumdan kaynaklanabilir. Sarı kart, almasını istemediğimiz oyuncuya denk geldi. Bizim için de sürpriz oldu.

BU GÜNLERİ ABDULLAH HOCA VE EKiBiNE BORÇLUYUZ

OYUN içinde olabilecek tüm taktiksel varyasyonları yapacağız. Kendi felsefemizden çok da fazla ödün vermeyeceğiz. Hollanda, Avrupa’nın en formda ekibi ve her an her şeyi yapabilecek oyunculara sahipler. Konsantre oldukları zaman çok iyi oynayabilecek, sahada her şeyi yapabilecek oyunculara biz de sahibiz. Bunu takım oyununa çevirmek, bizim başarımızın anahtarı olacaktır. Yetenekli oyuncularımız var.. Yeteneklerimizi ortaya koyarsak, ümit ettiğimiz sonucu alabiliriz.
- Milli Takımda göreve  daha önce gelsem de bir şey olmazdı. Abdullah hoca ve ekibi güzel sonuçlar aldılar. Bugün bu noktadaysak, Abdullah Avcı ve ekibine bu durumu borçluyuz. Aksi takdirde, Hollanda karşısına bu iddiayla çıkamazdık. Türk antrenörlüğü adına kardeşime güzel işleri için teşekkür ediyorum.

Allah işimizi rast getirsin

ÜLKEMİZİN desteğinden eminiz. Böyle bir atmosferde bir son nokta daha var. Bu uç nokta ise ‘kazanamazsak gidemeyiz’ gerçeği. Bu kadar basit. Buradan hareketle, alınabilecek her türlü riski alan, play-off etabına gitmek adına her türlü şeyi yapmaya hazır bir milli takım görecek herkes. Şimdiden Allah işimizi rast getirsin.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)