BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTerim hiç bu kadar zevk almamış----

Terim hiç bu kadar zevk almamış

Terim hiç bu kadar zevk almamış
10 Nisan 2013 - 08:07 www.finansgundem.com

Terim, Real Madrid karşılaşmasını 3-2 kazananan oyuncularını tebrik etti

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'ne veda ettiği karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında "Real Madrid maçını kazandıkları için oyuncularımı tebrik ediyorum. İkinci yarı çok güzel oynadılar ve herkese gurur yaşattılar. Bundan sonra Real Madrid'e başarılar diliyorum. İnşallah finalden kazanmaya giderler. Kendi oyuncularımı alınlarından öpüyorum. Galatasaray'a geldiğim zaman taraftarlara bir söz vermiştim, taraftarlara kazançta da kayıpta da sahada gurur duyacakları bir Galatasaray ortaya koyacağız demiştim. Allaha şükür bütün Galatasaraylıların gurur duyacağı bir takım vardı. Bu sonuç tura yetmemiş olabilir ama galibiyete yetti" dedi.
Gelecek yıllarda da başarılı olabilmek için gerekli yol haritasının çizilmesi gerektiğini ifade eden Terim, skor olarak ilk yarıda geriye düşsseler de genelde devre arasını iyi kullandıklarını belirtti.
Bir gazetecinin "Kariyerinizde Şampiyonlar Ligi'nde finali istiyorsunuz. Aslolan Galatasaray'ın finali görmesi mi yoksa Fatih Terim'in finali görmesi midir ?" sorusuna Terim, "Aslolan Galatasaray'ın finali görmesidir. Başka takımla Şampiyonlar Ligi'ni görmem bana gurur veriyor. Galatasarayla birlikte final oynayıp kazanmayı isterim. Hiçbir zevk beni bu kadar mutlu edemez." diye cevapladı.
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Didier Drogba ise maç sonrası yaptığı açıklamada, çok karakterli ve cesur bir oyun sergileyerek Real Madrid'i mağlup ettiklerini söyledi.
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, Real Madrid karşısında aldıkları galibiyetle moral bulduklarını; ancak artık Spor Toto Süper Lig'de oynayacakları Kardemir Karabükspor maçının kendilerinin final maçı olduğunu söyledi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)