BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTemmuz'da al, ödemeye Ekim'de başla----

Temmuz'da al, ödemeye Ekim'de başla

Temmuz'da al, ödemeye Ekim'de başla
05 Temmuz 2013 - 13:54 www.finansgundem.com

Yüzde 0.68’den başlayan faiz oranı ve aylık 336 TL taksit ödemeli ihtiyaç kredisi için 3 ay erteleme imkanı da sunuluyor

Akbank, yüzde 0.68’den başlayan faiz oranı ve düşük aylık taksit ödemeleriyle birlikte, 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı.
Akbank'ın  “İhtiyaç Kredisi Bayram Kampanyası”nda aylık faiz oranları yüzde 0.68’den başlarken, düşük aylık taksitlerle bütçeye uygun geri ödeme yapılabilecek. Bankadan ihtiyaç kredisi kullananların, 3 ay erteleme imkanı ile taksit ödemelerine bir sonraki bayramda da başlaması mümkün olabilecek.

EKİM AYINA ERTELEME İMKANI

Akbank Bireysel Bankacılık'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, “Birçok kişi, yaz aylarına rastlayan Ramazan (Şeker) Bayramı'nı uzaktaki akrabalarını ziyaret ile değerlendiriyor. Birçokları da, yaz tatili hayalini Ramazan sonrasına sakladı. Biz de tüm ihtiyaç sahiplerini düşünerek hazırladığımız Bayram Kampanyası ile ihtiyaç kredilerinde düşük taksit avantajı sunuyoruz. Kampanyada ilk aylarda taksit ödemesi yapmak istemeyen müşterilerimiz için de taksitlerini Ekim ayına kadar erteleme fırsatı da mevcut. Dolayısı ile müşterilerimiz kredilerini bu bayram kullanıp bir sonraki bayram ödemeye başlıyorlar” dedi.

10 BİN TL KREDİDE AYLIK TAKSİT 336 TL

Akbank’ın kampanyasında bir yıldan beş yıla uzanan vade seçenekleri ve yüzde 0.68’den başlayan Faiz oranlarıyla kredi kullanma olanağı sunduğunu söyleyen Tözge, kampanyada 30 bin TL’ye kadar kredi kullanılabildiğini, sadece 330 TL masraf ile 36 ay vadeli olarak kullanılan 10 bin TL’lik kredinin ise 336 TL aylık taksitlerle geri ödenebildiğini bildirdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)