BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTEM otoyolunda 15 km kuyruk!----

TEM otoyolunda 15 km kuyruk!

TEM otoyolunda 15 km kuyruk!
07 Ağustos 2013 - 14:00 www.finansgundem.com

TEM otoyolunda trafik kuyruğu 15 km'yi buldu. Sürücü ve yolcular zor anlar yaşıyor...

Ramazan Bayramı dolayısıyla araçlarıyla tatile çıkan vatandaşlar, TEM otoyolunun Gerede-Karadeniz bağlantı yolunda yaklaşık 15 kilometrelik kuyruğa neden oldu. Uzun araç kuyrukları nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.
Ramazan Bayramı nedeniyle trafiğin en yoğun olduğu bölgelerden olan TEM otoyolunun Bolu kesiminde polis ekipleri herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için yoğun çaba gösteriyor. Özellikle Gerede-Karadeniz bağlantı yolu Ankara istikametinde oluşan 15 kilometrelik araç kuyruğunu azaltmak isteyen ekipler, trafik akışını Çaydurt gişelerinden D-100 karayoluna yönlendiriyor.
İSTANBUL GÜZERGAHI BOMBOŞ
Çaydurt gişelerine yönlendirilen sürücüler, burada da araç yoğunluğuna neden oluyor. TEM otoyolunun İstanbul güzergahında ise herhangi bir sorun yaşanmıyor.
FERİBOT İSKELELERİNDE SON DURUM
Bir çok tatilcinin cuma gününden itibaren yola çıkmasıyla feribot iskelelerinde düne kadar fazla yoğunluk olmadı. Ancak bugün öğlene doğru tatil trafiği yollarda kendisini hissettirmeye başladı.
Bayram tatilini 9 güne çıkaranlar cuma gününden itibaren yola çıkarken, gündüzleri çok sıcak olduğundan daha çok gece trafiğini tercih etti. Trafikteki hareketliliğin en belirgin noktalarından biri olan İzmir, Bursa ve Yalova istikametine gidecek araç sürücülerinin tercih ettiği Gebze Eskihisar’daki İDO’ya ait feribot iskelesi de 4 gündür daha çok geceleri hareketliydi.
GECE YARISI ANİ YIĞILMA
Yalova Topçular iskelesine karşılıklı sefer yapılan Gebze Eskihisar iskelesinde dün de gündüz saatlerinde olağanüstü bir hareketlilik olmazken, gece yarısına doğru ani yığılmalar başladı. Bu durum sabah saatlerine kadar sürdü. Feribotlar, karşı tarafta yoğunluk olmadığından doldur boşalt sistemiyle çalıştı. İDO yetkililerinin tesbitlerine göre, gece yarısından sabaha kadar buradan Yalova Topçular’a yaklaşık 6 bin araç taşındı.
Bu hareketlilik günün ilk saatlerinde yerini sakinliğe bırakırken, öğlene doğru gelen araç sayısı yeniden artmaya başladı. İDO yetkilileri, 17 Feribotun doldur-boşalt sistemiyle çalıştırıldığı Eskihisar iskelesindeki asıl yoğunluğun öğlenden sonra beklendiğini ve bunun gece geç saatlere kadar sürebileceğini belirttiler.
HER 5 KİLOMETREDE BİR TRAFİK EKİBİ
Bayram trafiği nedeniyle karayollarında bakım ve onarım çalışmaları sonlandırılırken, TEM’de her 5 kilometrede bir, vatandaşlara yardımcı olmak için trafik ekipleri bekletiliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)