BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTel Abyad'da bomba yüklü araçla saldırı! Teröristler yakalandı----

Tel Abyad'da bomba yüklü araçla saldırı! Teröristler yakalandı

Tel Abyad'da bomba yüklü araçla saldırı! Teröristler yakalandı
17 Şubat 2020 - 01:45 www.finansgundem.com

Tel Abyad ilçe merkezinde işlek bir caddede araca yerleştirilen bombanın infilak etmesi sonucu 2 sivil hayatını kaybetti, 5 sivil de yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı, teröristlerin yakalandığını duyurdu


Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin karşısında bulunan Tel Abyad'da bomba yüklü araçla saldırı düzenleyen PKK/YPG'li teröristler yakalandı.

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesindeki Tel Abyad’da PKK/YPG’li teröristlerin düzenlediği bombalı araç saldırısında 2 sivilin öldüğünü, 5 sivilin de yaralandığını açıkladı.

Açıklamada, saldırıyı yapan terörist ve ikinci bir saldırı için bombalı aracı ile bölgeye gelen bir teröristin sağ olarak yakalandığı bildirildi.

Barış Pınarı bölgesindeki Tel Abyad’da PKK/YPG’li teröristler düzenledikleri bombalı araç saldırısında 2 masum sivili katletti, 5 sivili de yaraladı. Saldırıyı yapan terörist ve ikinci bir saldırı için bombalı aracı ile bölgeye gelen bir terörist sağ olarak yakalandı.

TSK'nın düzenlediği Barış Pınarı Harekatı ile terörden arındırılan Tel Abyad daha önce de defalarca PKK/YPG tarafından hedef alınmıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)