BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTeksas'ta kiliseye silahlı saldırı----

Teksas'ta kiliseye silahlı saldırı

Teksas'ta kiliseye silahlı saldırı
30 Aralık 2019 - 04:25 www.finansgundem.com

Polisten yapılan açıklamada saldırganın cemaat üyesi iki kişi tarafından vurularak yaralandığı bildirildi

ABD'nin Teksas eyaletinin Fort Worth bölgesinde bir kilisede düzenlenen silahlı saldırıda aralarında saldırganın da bulunduğu en az iki kişi öldü, bir kişinin ise durumu ciddi.

Yetkililer saldırının düzenlendiği kilisenin Fort Worth’un kuzey batısındaki mahallelerinden White Settlement’ta bulunduğunu bildirdi.

Polis şefi iki cemaat üyesinin saldırganı vurarak ciddi şekilde yaraladığını bildirdi. White Settlement Polis şefi J.P. Bevering Pazar günü düzenlediği basın toplantısında saldırganın cemaate bir kez ateş ettiğini, cemaat üyelerinin hızla saldırgana müdahale ettiğini ve saldırının bu sayede kısa sürdüğünü bildirdi.

Polis şefine göre vurulan iki kişi hastaneye kaldırılmak üzere yolda hayatını kaybetti, bunlardan biri de saldırganın kendisiydi. Yetkililer bir kişinin daha vurulduğunu ve durumunu kritik olduğunu bildirdi.

Tanıklardan biri kilise ayini sırasında tabancasını çıkartarak etrafa ateş açan saldırgana ayine katılan cemaatten bir kişinin karşılık vererek vurduğunu bildirdi.

New York Daily News gazetesine göre kilisedeki ayin Youtube’dan canlı yayınlanıyordu ancak Youtube videoyu yayından kaldırdı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)