BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriTeknolojinin baş döndürücü gelişimi ödemeler ekosistemini nasıl etkiliyor?----

Teknolojinin baş döndürücü gelişimi ödemeler ekosistemini nasıl etkiliyor?

Teknolojinin baş döndürücü gelişimi ödemeler ekosistemini nasıl etkiliyor?
12 Mart 2018 - 13:24 www.finansgundem.com

Canlı Yayın, 15 Mart Perşembe 14:00’da başlayacak! Ödeme dünyasındaki yeni teknolojilerin barındırdığı tehditler ve fırsatların ele alınacağı toplantıyı kaçırmayın.

Yeni teknolojilerin barındırdığı tehditler ve fırsatların ele alınacağı toplantıda ödeme dünyasının temsilcileri, Türkiye’yi ödeme sistemleri alanında lider ülke konumuna taşımak için neler yapılmalı, FinTech dünyasının yıkıcı teknolojik gelişimine karşı, sürdürülebilir yenilikçilik neden önemli, ödeme kuruluşları işbirlikçi rekabete nasıl bakıyor, yasal düzenlemelerin çağın hızına yetişememesi kaynaklı sorunlar neler… ve daha birçok konuyu ele alacaklar. PSM Nisan 2018 sayısında yayınlanacak sektör temsilcilerinin  çözüm önerilerini şimdiden öğrenmek için toplantının canlı yayını kaçırmayın! 

Ödeme ve Elektronik Para Derneği’nin (ÖDED) katkılarıyla düzenlenen toplantıyı destekleyen kuruluşlar arasında; PaybyMe, Paynet, Ödeal, SRP Legal, Moka ve Papara yer alıyor.

Öngörü ve çözüm önerilerinizle gündem toplantılarına katılarak sektöre yön verenler arasında olmak ve Gündem Medya Grubu’nun Gündem Medya Grubu’nun geniş veritabanına dayalı pazarlama olanaklarından faydalanmak için: [email protected]

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)