BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTekne faciasında 2 tutuklama----

Tekne faciasında 2 tutuklama

Tekne faciasında 2 tutuklama
10 Eylül 2015 - 01:53 www.finansgundem.com

Bodrum'dan Yunan adalarına yasa dışı yollardan çıkmaya çalışırken botun batması sonucu 12 kaçak göçmenin öldüğü olayla ilgili 2 kişi tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesi Akyarlar Mahallesi Bağla mevkisinde, yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Kos Adası'na geçmeye çalıştıkları sırada batan bot ve teknedeki 12 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili organizatör olduğu iddiasıyla ilçe merkezinde gözaltına alınan biri kadın 3 kişi, polis merkezindeki işlemlerinin ardından Bodrum Adliyesine sevk edildi.

Zanlılardan Cebrail E. ve Burhan Y. çıkartıldıkları mahkemece "göçmen kaçakçılığı yapmak" ve "bilinçli taksirle ölümüne sebebiyet vermek" suçlarından tutuklandı. Seher B. hakkında ise denetimli serbestlik uygulandı.

Öte yandan, zanlıların turizm sezonunda çalışmak için Denizli'den Bodrum'a geldikleri ve yaklaşık 3 aydır ilçede bulundukları öğrenildi.

Bodrum ilçesinde, 2 Eylül'de kaçakları taşıyan tekne ve botun batması sonucu Abdullah Kurdi kurtulmuş, eşi Zahin Kurdi (27), 2 yaşındaki kızı Aylan ile 3 yaşındaki oğlu Galip Kurdi'nin de aralarında bulunduğu 12 kişi hayatını kaybetmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)