BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTehlikeli gemi geliyor----

Tehlikeli gemi geliyor

Tehlikeli gemi geliyor
30 Temmuz 2022 - 16:37 www.finansgundem.com

Kamuoyundaki büyük tepkiye rağmen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın Türkiye’ye gelişine onay verdiği nükleer uçak gemisi Nae Sao Paulo, Aliağa Gemi Söküm Bölgesi’ne getirilmek üzere 5 Ağustos’ta Rio De Jenario Limanı’ndan yola çıkacak.

Türk firması Sök Denizcilik Şirketi'nin 2021 yılının Nisan ayında Brezilya'dan satın aldığı nükleer uçak gemisi Nae Sao Paulo'nun, söküm için İzmir Aliağa'ya getirilmesine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı geçen ay izin vermişti.

Sözcü Gazetesi'nden Gökmen Ulu'nun haberine göre; Bilim insanlarının, söz konusu geminin söküm işlemlerinin çevreye ve halk sağlığına vereceği büyük zararlar hakkındaki uyarılarına rağmen bakanlığın onay vermesi kamuoyunda büyük tepki doğurmuştu. Bakanlık, tepkilere karşın geri adım atmadı. Aliağa Çevre Platformu ALÇEP, Nae Sao Paulo'nun 5 Ağustos'ta yola çıkarılacağını açıkladı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Eski savaş gemisinin enkazı suyun 7 bin metre altında bulundu

 

Çanakkale Savaşları'nda batmıştı! "HMS Majestic" gemisi görüntülendi

 

En büyük yerli savaş gemisi yolda

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)