BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTecavüzle suçlanan milletvekili gözaltına alındı----

Tecavüzle suçlanan milletvekili gözaltına alındı

Tecavüzle suçlanan milletvekili gözaltına alındı
02 Ağustos 2020 - 13:53 www.finansgundem.com

İngiltere'de Muhafazakar Parti'den bir milletvekili cinsel saldırı, taciz ve zorlayıcı kontrol suçlamalarıyla gözaltına alındı

Londra polisi, ismi gizli tutulan eski Muhafazakar bakan hakkında 4 ayrı suçlamadan soruşturma başlatıldığını doğruladı.

Cinsel istismar iddialarının, 2019'un temmuz ayı ve 2020 ocak ayı arasında, Londra'daki 4 farklı adresi kapsadığı belirtildi.

Cinsel saldırıya maruz kalan 20 yaşlarındaki kadının önceden parlamentoda çalıştığı ve Muhafazakar milletvekilinin onu birçok kez taciz ettiğini belirttiği kaydedildi. Şikayetçi kadın, milletvekilinin ona saldırdığını, cinsel ilişkiye zorladığını ve hastaneye gitmesini gerektirecek kadar büyük şiddet uyguladığını öne sürdü.

The Sunday Times'ın haberine göre, Muhafazakar bir başka milletvekili bir ay önce, kadının iddialarını parti disiplinini sağlamaktan sorumlu parlamento üyesi Mark Spencer'a iletti. Spencer'ın kadına resmi bir şikayette bulunmasını tavsiye ettiği bildirildi.

Spencer, bir ay önce cinsel saldırı iddialarından haberdar olmasına rağmen milletvekili aleyhinde harekete geçmediği için eleştiri topladı.

Spencer ise yaptığı açıklamada, kadının Spencer ile konuşmasında taciz içeren davranış ve tehdide maruz kaldığını bildirdiğini ancak cinsel saldırı iddiasında bulunmadığını öne sürdü

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)