BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTecavüzden yargılanan Hollywood yapımcısının cezası belli oldu----

Tecavüzden yargılanan Hollywood yapımcısının cezası belli oldu

Tecavüzden yargılanan Hollywood yapımcısının cezası belli oldu
12 Mart 2020 - 13:26 www.finansgundem.com

Harvey Weinstein davasında son karar verildi. "Pulp Fiction" filminin de yapımcısı olan ünlü yapımcı New York eyalet hapishanesinde 23 yıl yatacak

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Hollywood yapımcısı Harwey Weinstein, cinsel taciz ve üçüncü derece tecavüzden suçlu bulunup beş ila 29 yıl arasında hapis cezasına çarptırılmıştı. Bir zamanların güçlü ve uluslararası üne sahip Hollywood yapımcısı Weinstein’ın, #MeToo hareketi sonucunda ortaya çıkan cinsel saldırı skandalı davalık olmuştu. Suçlu bulunan Hollywood yapımcısı Çarşamba gününden itibaren New York eyalet hapishanesinde 23 yıl hapis yatacak.

67 yaşındaki Weinstein, 2017’de ortaya çıkan skandaldan önce Hollywood’un en yetenekli sinema yapımcılarından biri olarak gösteriliyordu. Yüz kızartıcı suçlar nedeniyle hapis yatacak olan yapımcının kariyerinde “Shakespear in Love” ve “Pulp Fiction” filmlerinden kazandığı iki Oscar bulunuyor.

Manhattan jürisinde geçen ay Weinstein'ı iki ayrı suçtan mahkûm edildi. Weinstein’ı 23 yıl hapis yatıracak olan suçlar ise, 2006 yılında "Project Runway" adlı dizinin prodüksiyon asistanı Miriam Haley'i oral seks yapmaya zorlamaktan birinci dereceden cinsel taciz ve 2013 yılında o zaman yükselmeye çalışan bir aktris olan Jessica Mann ile de rıza dışı seks için üçüncü dereceden tecavüz.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)