BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB'e ödül yağdı----

TEB'e ödül yağdı

TEB'e ödül yağdı
26 Ağustos 2013 - 15:04 www.finansgundem.com

Türk Ekonomi Bankası, dünyanın en saygın iş ödüllerinden Stevie Ödülleri’nde 3 ödül aldı

Türk Ekonomi Bankası (TEB), dünyanın en saygın ödül organizasyonlarından biri olarak kabul edilen International Business Awards (IBA) kapsamında düzenlenen Stevie Awards’ta 3 farklı ödül sahibi oldu..
TEB, şirketlerin başarıları ve sosyal hayata yansıyan olumlu katkılarıyla değerlendirildiği Stevie Awards’ta TEB PRATİK HABERCİ uygulamasıyla B2B Servisleri  kategorisinde ‘Yılın En İyi Yeni Ürünü/Hizmeti’ Bronz ödülüne; CEPTETEB mobil bankacılık uygulamasıyla Finansal Servisler kategorisinde ‘Yılın En İyi Ürünü/Hizmeti’ Bronz ödülüne değer bulundu. Türkiye’de Facebook’ta yer alan ilk bankalardan olan TEB, buradan gelen müşteri taleplerine de öncelikli yanıt veriyor. Kullanıcılarla interaktif bir iletişim yaklaşımını benimseyen TEB Facebook sayfası da ‘En İyi Facebook Sayfası’ kategorisinde Bronz Stevie Ödülü’ne layık görüldü.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)