BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB’den kadın patronlara avantajlı paket----

TEB’den kadın patronlara avantajlı paket

TEB’den kadın patronlara avantajlı paket
15 Mart 2019 - 10:57 www.finansgundem.com

Kadınların iş dünyasındaki varlığını güçlendirmek için yıllardır finansal ve finansal olmayan destekler sunan TEB; kadın patronlara özel 36 ay vadeli ve avantajlı kredi imkanı sunan kampanya başlattı.

Türkiye’de kadınların, iş dünyasında güçlü bir şekilde varlıklarını sürdürmeleri için çalışmalarını sürdüren ve 2015 yılında “Danışman Banka” anlayışından yola çıkarak kurduğu TEB Kadın Bankacılığı ile kadınlara iş hayatında ihtiyaç duydukları destekleri sunan TEB, yeni ve avantajlı bir kredi kampanyasına başlattı. Kadın patronlara özel 36 ay vadeli kredi kampanyası ile avantajlar sunulurken, kredi kullanan müşteriler, masrafsız farklı ürünlere de erişebilecek. 

30 Haziran’a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında taksitli kredi kullanan kadın patronlar, kredi kullandıkları tarih itibariyle, 90 gün süreyle geçerli olacak 1 adet ücretsiz 10 yapraklı TL Çek Karnesi, 90 günlük süre içerisinde tahsil edilecek 15 adet tahsil çeki alabilecek. Tüketiciler yine kampanya kapsamında, 30 ücretsiz havale ve 30 ücretsiz EFT işlemini; 15 tanesi kurumsal internetten, 15 tanesi mobil bankacılık üzerinden olmak üzere kullanabilecek. 

TEB ‘den kadınlara özel sigorta

Kredi kampanyası dışında, Cardif Kadına Değer Hayat Sigortası ile kadınlarda görülen kanser türleri için teşhis yapıldığında, çok düşük maliyetlerle, aktif olarak devam eden sigorta poliçesi kapsamında ödeme yapılan bir sigorta ürünü de sunuluyor. 18 - 50 yaş aralığındaki her kadın peşin veya kredi kartına taksit avantajıyla bu sigortadan faydalanabilirken, asistan hizmetleri kapsamında sağlıklı beslenme danışmanlığı, yeni doğan bakım bilgilendirme ve mamografi indirimi gibi özel hizmetler de alabilecek. 

Kadın patronların ihracatta hakkettikleri yeri alması için ihtiyaç ve taleplerine yönelik çözümler sunulmaya da devam ediliyor. TEB Kadın Bankacılığı, 2019 başında Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve TEB arasında yapılan protokol kapsamında 1 yıla kadar vadeli ihracat döviz kredilerinde sunduğu özel avantajlardan, dış ticaret ürünleri, danışmanlık, ücretsiz seminer ve eğitimleri daha fazla kadın patrona ulaştırmayı hedefliyor. Protokol kapsamında ayrıca tebledisticaret.com üyeliği ücretsiz olarak sunuluyor ve dış ticaret işlem masraflarına yönelik indirim sağlanıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)