BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB’den ihtiyaç kredisinde bahar fırsatı----

TEB’den ihtiyaç kredisinde bahar fırsatı

TEB’den ihtiyaç kredisinde bahar fırsatı
07 Mart 2016 - 12:37 www.finansgundem.com

Türk Ekonomi Bankası (TEB), ihtiyaç kredisi için bahar dönemine özel başlattığı kampanya ile faizlerini %1,20’ye kadar düşürdü

En cazip koşullarda ihtiyaç kredisi veren bankalardan biri olan TEB, yeni kampanyasıyla tüketicileri iki farklı fiyatlama seçeneği ile buluşturuyor.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), Mart ve Nisan ayları için geçerli özel bahar kampanyası ile ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler için kredi faiz oranını %1,20’ye düşürdü. Kampanya kapsamında TEB, 3000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisini 12 ay vade ile yüzde 1,20’ye indirirken, tutar sınırlaması olmaksızın 3 aya kadar öteleme fırsatı ile ihtiyaç kredisini ise yüzde 1,35 faiz oranı ile sunuyor. TEB, Faiz oranı ve sunduğu imkanlar ile ihtiyaç kredisinde en uygun fiyatlama ile kredi veren bankalardan biri oldu.

3000 TL’ye kadar yüzde 1,20 faiz oranı

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi kampanya ile ilgili şunları söyledi: “Bahar kampanyamız kapsamında tüm müşterilerimize cazip faiz oranları ile ihtiyaçlarına uygun kredi fırsatları sunuyoruz. Mart-Nisan aylarında geçerli olacak kampanyamız kapsamında iki farklı fiyatlama seçeneğimiz bulunuyor. En uygun fiyatlama veren bankalardan biri olarak, 3000 TL’ye kadar yüzde 1,20 faiz oranı ve 12 ay vade seçeneği ile ihtiyaç kredisi fırsatı sunarken; 3 ay öteleme fırsatı ile de tutar sınırı olmadan yüzde 1,35 faiz oranlı ihtiyaç kredisi sağlıyoruz.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)