BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB’den doktorlara Tıp Bayramı’na özel fırsatlar----

TEB’den doktorlara Tıp Bayramı’na özel fırsatlar

TEB’den doktorlara Tıp Bayramı’na özel fırsatlar
14 Mart 2022 - 12:10 www.finansgundem.com

TEB, tüm doktorlara ve tıp öğrencilerine 14 Mart Tıp Bayramı’na özel olarak, mart ayı boyunca 3 ay ötelemeli yüzde 2,07’den başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanma imkânı sunuyor.

Farklı meslek gruplarındaki müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine özel ürün ve hizmetler sunan Türk Ekonomi Bankası (TEB), tüm doktor ve doktor adaylarına 14 Mart Tıp Bayramı’na özel, ay boyunca kullanabilecekleri fırsatlar hazırladı. Buna göre meslek grubu doktor olan müşteriler; TEB’den 3 ay ötelemeli, yüzde 2,07’den başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. Bunun yanı sıra TEB, TL ve döviz birikimleri için günlük vadeli mevduat hesabı olarak çalışan, aynı zamanda hesaptan para çekme/para yatırma imkânı veren Marifetli Hesap ile avantajlı faiz oranları sunuyor.

Ayrıca TEB, Tıp Bayramı özelinde doktorlara, %0,99’dan başlayan komisyon ayrıcalığı ile POS fiyatlaması imkanı da sağlıyor.

İndirim ve avantaj fırsatı

TEB’in doktorlara sunduğu bir diğer hizmet ise Yıldız Bankacılık avantajları. Bankanın üst gelir segmenti olan Yıldız Bankacılık’tan doktorlarımız minimum 75 bin TL varlık ile yararlanabiliyor.  TEB’in mobil uygulaması CEPTETEB üzerinden ulaşılan ‘Yıldız Ayrıcalıklar’ ile Yıldız Bankacılık müşterisi olan doktorlar; restorandan kuru temizlemeye, market alışverişinden araba yıkamaya kadar 300’ü aşkın işletmede 11 farklı kategoride indirim ve avantajlar elde ediyor.

“TUS’a hazırlıkta da destek oluyoruz”

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, TEB olarak her meslek grubundan müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine göre ürün ve hizmet geliştirdiklerini belirterek, “Öncelikle başta doktorlarımız ve doktor adaylarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlarım. Doktorlara öğrencilik yıllarından başlayarak profesyonel hayatları boyunca destek olmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda tıp fakültesinde okuyan geleceğin doktorlarına da Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) hazırlık sürecinde harcamalarını karşılamaları için 3 ay ötelemeli ihtiyaç kredisi sunuyoruz” diye konuştu.

TEB'den kadın iş gücüne destek

TEB’den ihracatçı müşterilerine, online İBKB düzenleme kolaylığı

TEB, Global Finance tarafından “Türkiye’nin En İyi Hazine ve Nakit Yönetimi Bankası” seçildi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)