BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB'den çiftçilere yüzde 50 indirim----

TEB'den çiftçilere yüzde 50 indirim

TEB'den çiftçilere yüzde 50 indirim
01 Mayıs 2013 - 14:21 www.finansgundem.com

TEB tarım kredisi kullanan çiftçilere yüzde 50'ye varan faiz indirimi uygulayacak

Türk Ekonomi Bankası'ndan (TEB) yapılan açıklamaya göre, Tarım Bankacılığı müşterilerine özel olarak geliştirdiği ürün ve hizmetlerle 100 bine yakın müşteriye ve 1 milyar lirayı aşan kredi büyüklüğüne ulaşan TEB, yeni ürün ve kampanyalarıyla çiftçilerin yanında olmaya devam ediyor.
Konusunda uzman 120 tarım portföyü, genel müdürlükte ve bölgelerde 20'yi aşkın çalışanı ile Tarım Bankacılığı hizmeti veren TEB, tarım alanındaki teknik bilgi birikimi ve deneyimiyle çiftçilerin ihtiyaçlarını karşılamak adına zengin bir ürün gamı sunuyor.
Nakit finansman ihtiyacının uygun koşullarda karşılanması ve ödeme şartlarının gelir dönemi ile uyumlu olması çiftçiler için büyük önem taşırken TEB'in, geleneksel hale gelen ve bu yıl da Dünya Çiftçiler Günü'ne özel olarak mayıs ayı boyunca geçerli olacak kredi kampanyası kapsamında, 1-31 Mayıs'ta TEB'den tarım kredisi kullanan çiftçiler, kredi türüne göre yüzde 50'ye varan faiz indirimlerinden yararlanacak.
Tarım sektörünün gelişmesi, sürdürülebilir ve sağlıklı bir büyüme trendinin yakalanması ve çiftçilerin uluslararası piyasalarda rekabet gücü kazanabilmesi için çiftçilere uygun şartlarda finansman desteği sağlayan TEB, finansal olmayan danışmanlık hizmetleriyle de çiftçilerin hayatını kolaylaştırıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)