BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB ve Shell çiftçilerle buluşuyor----

TEB ve Shell çiftçilerle buluşuyor

TEB ve Shell çiftçilerle buluşuyor
28 Mayıs 2013 - 15:59 www.finansgundem.com

TEB ve Shell & Turcas işbirlii kapsamında çeşitli organizasyonlar düzenliyor

Tarım sektörüne yönelik ürün ve hizmetleriyle çiftçi ve üreticilerin bir takım kolaylıklar sağlayan Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Shell & Turcas Petrol, Harman Kart kapsamında yaptığı iş birliğini daha geniş kitlelere duyurmak amacıyla çeşitli etkinlikler organize ediyor. Bu doğrultuda, köylerde tanıtım toplantıları düzenleyerek çiftçilerle bir araya gelen TEB ve Shell yetkilileri, çiftçilere yönelik ürün ve hizmetlerini doğrudan anlatma imkanı bulurken, iş birliğinin detayları hakkında da detaylı bilgi veriyorlar.
TEB ve Shell, söz konusu iş birliğini ve çiftçiye yönelik avantajlı ürün ve hizmetlerini anlatmak üzere 5 şehirde yaklaşık 50 noktada tanıtım toplantıları düzenleyerek çiftçilerle bir araya geliyor. Şimdiye kadar Adana ve Konya’da köy toplantıları düzenleyen TEB ve Shell yetkilileri, 31 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında Burdur’da, 7-13 Haziran tarihleri arasında Manisa’da ve 14-20 Haziran tarihlerinde Sakarya’da gerçekleştireceği köy toplantılarıyla çiftçilerle bir araya gelecek ve işbirliğinin detayları hakkında bilgi verecekler.
TEB Harman Kart ile Shell’den yapılan alışverişlerde 5 ay %0 faiz fırsatı
Çiftçilerimiz iş birliği kapsamında TEB Harman Kart kullanarak anlaşmalı Shell istasyonlarından yapılan akaryakıt ve madeni yağ alışverişlerinde 5 ay faizsiz dönem avantajından faydalanabiliyor. Bu sayede çiftçi ve üreticiler için temel gider kalemleri arasında en çok yer tutan akaryakıt tedariğinde TEB Harman Kart ile Shell’den uygun koşullarda alışveriş yapıp hasat/gelir dönemlerine uygun vadelerde ödeme imkanına kavuşuyorlar.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)