BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB salgınla mücadeleye 7.5 milyon lira ayırdı----

TEB salgınla mücadeleye 7.5 milyon lira ayırdı

TEB salgınla mücadeleye 7.5 milyon lira ayırdı
03 Nisan 2020 - 18:19 www.finansgundem.com

TEB Grubu, dünyayı olduğu gibi Türkiye’yi de etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadeleye destek olmak amacıyla ihtiyaç sahibi ailelerin ve sağlık sektörünün acil ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunmak için toplam 7.5 milyon TL ayırdı

Türk Ekonomi Bankası (TEB), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin ve sağlık sektörünün acil ihtiyaçlarında kullanılmak üzere 7,5 milyon liralık kaynak ayırdı.

TEB'den yapılan açıklamaya göre TEB Grubu, dünyayı olduğu gibi Türkiye'yi de etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadelede toplumsal dayanışmaya destek olmak amacıyla ihtiyaç sahibi ailelerin ve sağlık sektörünün acil ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunmak için toplam 7,5 milyon lira ayırdı.

TEB Grubu, ülke olarak birlik ve beraberlik içinde salgına karşı verilen mücadelede, yaşanan sürecin olumsuz etkilerini en aza indirmek üzere aldığı tedbirlere ek olarak, toplumsal mücadeleye katkı sunmaya devam ediyor.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)