BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB Kosova'nın en iyisi seçildi!----

TEB Kosova'nın en iyisi seçildi!

TEB Kosova'nın en iyisi seçildi!
07 Ağustos 2013 - 11:57 www.finansgundem.com

TEB ülkeyi taksitli kartla tanıştırdı, pazarın % 70’ini kaptı...

TEB Grubu’nun 2008 yılından bu yana Kosova’da faaliyet gösteren iştiraki TEB Sh.A, dünyanın önde gelen finans yayın grubu Euromoney tarafından ‘Kosova’nın En İyi Bankası’ seçildi. Kosova’yı taksitli kredi kartıyla tanıştıran TEB Kosova, kredi büyüklüğüne göre pazarın üç büyük oyuncusundan biri konumunda.
Dünyanın önde gelen finans yayın grubu Euromoney tarafından düzenlenen "2013 Mükemmellik Ödülleri" sahiplerini buldu. TEB Grubu’nun 2008 yılından bu yana Kosova’da faaliyet gösteren iştiraki TEB Sh.A, kuruluşundan itibaren sergilediği güçlü finansal performansı ve başarılı bankacılık faaliyetleri dolayısıyla ‘Kosova’nın En İyi Bankası’ seçildi.
TEB Sh.A. olarak uluslararası bankacılık sektörünün büyük önem verdiği bu prestijli ödüle layık görülmekten dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden TEB Sh.A. Genel Müdürü Orkun Mungan, “Bankacılık sektöründeki 86 yıllık deneyimimizi ve inovatif yaklaşımımızı ihraç ederek, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek amacıyla 6 yıldan bu yana Kosova’da çalışıyoruz. Aldığımız bu ödül, sergilediğimiz güçlü finansal performansımızın uluslararası ölçekte takdir edildiğinin ve ülkemizi yurtdışında en iyi şekilde temsil ettiğimizin bir göstergesi” dedi.
Ülkeyi taksitli kartla tanıştırdı, pazarın % 70’ini kaptı
TEB Sh.A, 2013’ün ilk yarısında, 2012 yılsonu rakamlarına göre, toplam kredi büyüklüğünde  yüzde 12 büyüme kaydetti. Böylece 250 milyon euroluk kredi büyüklüğüyle ülkenin ilk üç büyük bankasından biri haline geldi. Kosova çapında 25 şubesi ve 500’ün üzerinde çalışanı bulunduğunu belirten Mungan, yenilikçi yaklaşımıyla öne çıkan TEB Sh.A’nın, ülkede modern bankacılık sektörünü şekillendiren öncü oyuncularından biri olduğunu ifade etti.
Mungan, TEB Sh.A’nın pazardaki güçlü konuma dikkat çekerek şunları kaydetti: “Kosova’da ilk kez taksitli kart uygulamasını biz hayata geçirdik. Kredi kartı pazarının yüzde 70’ini yöneterek bu alanda lider konumdayız. Yenilikçi yaklaşımımızı internet bankacılığı alanında da sürdürerek müşterilerize verimli ve hızlı bankacılığın kapısını açtık. 2013 yılıyla birlikte tarım bankacılığı alanında da faaliyet göstermeye başladık ve bu alanda da büyümeye devam ediyoruz. Kosova bankacılık sektörünün en düşük sorunlu krediler oranına sahip olmamız etkin risk yönetimi ve sorumlu bankacılık anlayışımızın iyi bir göstergesi.” 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)