BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB konut kredisi faizlerini düşürdü----

TEB konut kredisi faizlerini düşürdü

TEB konut kredisi faizlerini düşürdü
23 Mayıs 2013 - 11:33 www.finansgundem.com

TEB, yeni evlerine hemen sahip olmak isteyenler için konut kredisi faiz oranlarını düşürdü.

Kampanya kapsamında faiz oranları 3-72 ay vadede %0,65, 73-96 ay vadede %0,66 ve 97-120 ay vade de %0,68 olarak uygulanmaya başlandı. Bu yeni düzenlemeyle TEB, konut kredilerinde en uygun faizle kredi veren bankalardan biri haline geldi.
TEB’de bahar  kampanyası, %0,65’lik faizlerle devam ediyor
Bahar ve yaz mevsiminin yeni eve geçmek için bireylerin en fazla tercih ettiği dönem olduğunu dile getiren TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi; hayallerini sonraki bahara ertelemek istemeyen herkesi uygun konut kredilerinden yararlanmak için TEB şubelerine beklediklerini söyledi. Mendi; “Bu kampanya kapsamında %0,65’ten başlayan faiz oranlarıyla uygun konut kredileri sunuyoruz. Ancak kişinin bütçe planlamasına göre artan veya azalan taksitli, ara dönem ödemeli kişiye özel ödeme planları da oluşturuyoruz. Burada TEB olarak bizim için önemli olan müşterinin bütçesine ve ihtiyacına uygun, kendisini zora sokmayacak en uygun çözümü sunmak” dedi.
 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)