BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB KOBİ'lerle büyüdü----

TEB KOBİ'lerle büyüdü

TEB KOBİ'lerle büyüdü
23 Eylül 2013 - 12:53 www.finansgundem.com

TEB Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz, TEB'in 'danışman banka' kimliği ile sektörde fark yarattığını belirterek KOBİ'lerde % 20 büyüdüklerini söyledi

TEB KOBİ Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz, 2013 yılında TEB'in KOBİ bankacılığında pazara paralel bir büyüme seyrederek yüzde 20 büyüme sağladığını söyledi.
Önümüzdeki dönemde de KOBİ Bankacılığı'na gösterilen ilginin artan bir hızla devam edeceğini ifade eden Turgut Boz, "TEB olarak bizi sektörde ayrıştıran 'KOBİ'lerin Danışman Bankası olma' yaklaşımımız çerçevesinde sunacağımız tam destekle yine KOBİ Bankacılığı alanında sektörün üzerinde büyüme yakalayarak pazar payımızı artırmaya devam edeceğimize inanıyoruz. 2012 yılına bakıldığında en fazla büyümeyi KOBİ Bankacılığı alanında gerçekleştirdiğimiz görülüyor. 2013 yılında da KOBİ kredileri en fazla büyüyeceğimiz alanlar arasında yer alacak" dedi.
Boz, TEB olarak, KOBİ'ler için tek başına kredi desteğinin yeterli olmadığı, KOBİ'lerin işlerini büyütebilmeleri için bilgi, eğitim ve danışmanlık desteğine de ihtiyaç duyduğundan hareketle çalışmaları sürdürdüklerini söyledi. Boz, KOBİ'lerin sadece finansmana erişimlerini sağlamak için değil, aynı zamanda bu finansmanı yönetebilmeleri, her kanaldan 7/24 bilgiye ulaşabilmeleri ve istikrarlı bir büyüme sağlayabilmeleri için de onlara destek olduklarını vurgulayarak banka-müşteri ilişkilerinde finansal çerçevenin ötesine geçerek KOBİ'lerin danışmanlığı rolünü üstlendiklerini dile getirdi.
39 İLDE 19 BİN KİŞİYE EĞİTİM
KOBİ Bankacılığı'ndaki "Danışman Banka" kimliği ile sundukları ürün ve hizmetlerle sektörde fark yarattıklarını kaydeden TEB Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz, şunları söyledi:
"Bu kapsamda geliştirdiğimiz TEB KOBİ Danışmanı hizmetiyle KOBİ'lerimizin danışmanlık firmalarından alabilecekleri desteği ücretsiz olarak sunuyoruz. KOBİ'lere yönelik çalışmalarımız içinde büyük önemi olan TEB KOBİ Akademi'yi, Türkiye'de KOBİ'lerin gelişimine katkı sağlamak için hayata geçirilmiş en kapsamlı eğitim organizasyonu olarak niteleyebiliriz. TEB KOBİ Akademi eğitim programları çatısı altında düzenlediğimiz Kurumsal Gelişim Eğitimleri ile bugüne kadar 39 ilde 69 etkinlikle 19.000'den fazla iş insanına eğitim hizmeti verdik."
IFC, dünyada en iyi 3 bankadan biri seçti
Boz, bankacılık sektörünün ilk internet televizyonu olan TEB KOBİ TV ile 130 binden fazla üyeye, yılda 5 milyon izleyiciye ulaştıklarını aktardı. Boz, ayrıca KOBİ Destek Hattı ile yoğun bilgi trafiği olan ticari piyasalarda, KOBİ'lere arındırılmış bilgiyi bir telefon vasıtasıyla ve talep edildiği anda sunmayı amaçladıklarını söyledi. Boz, "KOBİ'leri tek bir çatı altında buluşturan ve güçlerini birleştiren banka destekli ilk ve tek kulüp olma özelliği taşıyan KOBİ Kulüp de faaliyetlerini sürdürüyor. Tüm bu yenilikçi ürün ve hizmetlerimiz sayesinde çok önemli başarılara imza atıyoruz. KOBİ Bankacılığı ile International Finance Corporation (IFC) tarafından bu alanda dünyada en iyi 3 bankadan biri olarak gösterildik." diye konuştu.
Nakit döngüsüne uygun ürünler
TEB Genel Müdür Yardımcısı Turguz Boz, KOBİ'lere destek olabilmek için KOBİ'leri iyi tanımanın önemine değinerek şunları söyledi: "Îşletmelerin çalışma dinamiklerine ve ihtiyaçlarına hakim olmak büyük önem taşıyor. Bu doğrultuda TEB KOBİ Bankacılığı olarak KOBİ'leri yakından takip ediyor ve sektörel ihtiyaçlarını ve nakit döngüsünü dikkate alan finansman ürünleri sunuyoruz. KOBİ'lere sunduğumuz kredi ürünlerinin yanı sıra, KOBİ'leri büyütmek ve onlara değer katmak için hayata geçirdiğimiz finansal olmayan hizmetlerimizle, önümüzdeki dönemde de KOBİ'lere destek olmayı sürdüreceğiz."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)