BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringTEB Faktoring'e ödül ----

TEB Faktoring'e ödül

TEB Faktoring'e ödül
21 Haziran 2012 - 15:41 www.finansgundem.com

TEB Faktoring dördüncü kez “En İyi İhracat Faktoring Şirketi” seçildi.

Bünyesinde 71 ülkeden 257 faktoring şirketi barındıran dünyanın en büyük faktoring zinciri Factors Chain International (FCI), TEB Faktoring’i 2009, 2010 ve 2011 yıllarında olduğu gibi 2012 yılında da “En İyi İhracat Faktoring Şirketi” seçti. TEB Faktoring, yüzde %98,39 not oranı ve “mükemmel” derece ile bu yıl da ihracat faktoringde dünyanın en iyisi seçilmiş oldu. Türkiye ise dünya çapında 2,6 trilyon dolarlık bir ciroya ulaşan faktoring sektörü içinde en fazla ihracat faktoringi gerçekleştiren 2. ülke konumunda bulunuyor
Bu yıl 44. Olağan Genel Kurulu, Çin’in Pekin şehrinde gerçekleştirilen dünyanın en büyük faktoring zinciri Factors Chain International (FCI), TEB Faktoring’i 2009, 2010 ve 2011 yıllarında olduğu gibi 2012 yılında da “En İyi İhracat Faktoring Şirketi” seçti. TEB Faktoring, yüzde %98,39 not oranı ve “mükemmel” derece ile bu yıl da ihracat faktoringde dünyanın en iyisi seçilmiş oldu.
TEB Faktoring Genel Müdürü Çağatay Baydar, “TEB Faktoring olarak, Türkiye ihracatının yüzde 2’sine aracılık ediyoruz. 2011 yılında gerçekleştirdiğimiz büyüme ile muhabirli işlemlerde Türkiye’nin en büyük FCI üyeleri arasında da dünyanın 2’inci büyük ihracat faktoring şirketi olarak 2011 yılını tamamladık. İhracat alanındaki bu başarılarımız sayesinde FCI tarafından dört yıldan bu yana ‘dünyanın en iyisi’ unvanına layık görülüyoruz. Bu gurur verici tabloyu koruyabilmek adına büyük emek veriyoruz” dedi.
71 ülkeden 257 faktoring şirketini bünyesinde barındıran ve 2011 rakamlarına göre büyüklüğü yaklaşık 1,2 trilyon dolar olan FCI’ın 2011 yılından beri başkanlık görevini yürüten TEB Faktoring Genel Müdürü Çağatay Baydar, finans sektöründe uluslararası bir görev üstlenmekten dolayı büyük gurur duyduğunu belirterek, “Faktoringin payı, hem dünya hem de ülkemiz finans sektörü içinde büyük bir hızla artıyor. Türkiye, 2011 cirosu itibarıyla, dünyada büyüklüğü 2,6 trilyon doların üzerine çıkan sektör içinde dünyanın en fazla ihracat faktoringi gerçekleştiren 2. ülkesi konumuna geldi. Bu noktadan itibaren FCI bünyesinde tanıtımlara ağırlık vererek gelişmekte olan ülkeler başta olmak üzere tüm dünyada faktoringin büyüme hızını artırmak için çalışıyor olacağız” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)