BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB ev sahipliği yapacak----

TEB ev sahipliği yapacak

TEB ev sahipliği yapacak
26 Temmuz 2013 - 17:09 www.finansgundem.com

TEB Girişim Evi, Çıkış Yolu programına ev sahipliği yapıyor...

29 Temmuz Pazartesi günü saat 13.05’te Bloomberg TV’de yayınlanacak Sami Altınkaya’nın sunduğu ‘Çıkış Yolu’ programında, girişimcilik ekosistemi  yatırımcılar ve girişimciler odağında masaya yatırılacak. Türk Ekonomi Bankası (TEB) KOBİ Bankacılığı Direktörü Devrim Ziya Tavil ve Aslanoba Capital şirketinin sahibi, yatırımcı ve girişimci Hasan Aslanoba programa konuk olarak katılacak.
Türkiye’de “Girişim Bankacılığı” hareketini başlatan TEB, yenilikçi ve parlak fikirli girişimcilerin yanında yer almaya ve onlara farklı platformlar aracılığıyla danışmanlık sunmaya devam ediyor. Bloomberg TV’de yayınlanan ‘Çıkış Yolu’ programının konuklarından TEB KOBİ Bankacılığı Direktörü Devrim Ziya Tavil, Türkiye’de girişimciliği ve TEB’in yeni bir hizmet modeliyle hayat geçirdiği girişim bankacılığı yaklaşımını ele alacak. İş dünyasında büyük ilgi gören programın bir diğer konuğu yatırımcı ve girişimci Hasan Aslanoba da, girişimcilik alanında yıllar boyunca kazandığı deneyimlerini izleyicilerle paylaşacak.
Çıkış Yolu programı, TEB’in “Girişim Bankacılığı” kapsamında; işletme, finans, muhasebe, marka-patent danışmanlığı gibi imkanları ücretsiz olarak sağlamak amacıyla tasarladığı ve Türkiye’de bir ilk olan TEB Girişim Evi’nde, 29 Temmuz Pazartesi günü saat 13.05’te canlı olarak yayınlanacak.
TEB Girişim Bankacılığı
KOBİ Bankacılığı alanındaki finans ve finans dışı hizmetleriyle Dünya Bankası’nın bir kuruluşu olan IFC tarafından dünyaya örnek gösterilen 3 bankadan biri olan TEB, Girişim Bankacılığı’nı bir ürün veya hizmet paketi olarak değil; KOBİ Bankacılığı veya Bireysel Bankacılık gibi yeni bir segment olarak odağına alıyor.
TEB, Girişim Bankacılığı modeliyle sadece teknoloji alanında faaliyet gösteren girişimcilere değil, yüksek katma değerli projelere sahip tüm girişimcilere hizmet vermeyi amaçlıyor. TEB’in bu amaçla hayata geçirdiği TEB Girişim Evi, Türkiye’de bugüne kadar hayata geçirilen en geniş Girişim Bankacılığı konseptinin önemli halkalarından biri olarak önem kazanıyor.
TEB Girişim Evi
1.000 m2 büyüklüğündeki TEB Girişim Evi’nde 2 toplantı odası ve 50 kişilik bir eğitim salonu yer alıyor. Yüksek katma değer üreten girişimcilere danışmanlık hizmeti veren bir danışmanın sürekli olarak hazır bulunduğu TEB Girişim Evi’nde düzenli olarak girişimcilere yönelik eğitimler gerçekleştiriliyor. TEB Girişim Evi’nde görevli danışman; henüz yolun başında olan girişimcilerin doğru iş modeli, doğru iş planı ve doğru fizibilite üzerinden ilerlemelerine katkı sağlıyor. Söz konusu danışman girişimcilere sadece fikir aşamasında destek sağlamakla kalmıyor; satış, pazarlama, hedef pazar araştırması, iş planı gibi konularda da danışmanlık sunuyor.
TEB Girişim Evi’nin içinde bir de Kuluçka Merkezi bulunuyor. E-business, bilişim ve yazılım üzerine projeleri olan girişimcilere fiziki bir çalışma ortamı sunmak üzere geliştirilen bu Kuluçka Merkezi’nden de 25’i sürekli, 25’i ise dönemsel olmak üzere 50 girişimci yararlanabiliyor. Bilgisayar, yazılım, internet gibi IT altyapılarının girişimcilere sağlandığı Kuluçka Merkezi’nde ayrıca; “Danışmanlık/Mentorluk”, “İş Yönetim Danışmanlığı”, “Akademik Destek”, “Networking Desteği”, “Kurumsal Web Sitesi Oluşturma Desteği”, “Marka, Patent, Fikir Tescili Danışmanlık Desteği” ve “Mali Müşavirlik Danışmanlık Desteği” gibi girişimciler için önem taşıyan ek hizmetler de sunuluyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)