BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB, en iyi özel bankacılık ödülünün sahibi oldu----

TEB, en iyi özel bankacılık ödülünün sahibi oldu

TEB, en iyi özel bankacılık ödülünün sahibi oldu
14 Ocak 2019 - 11:32 www.finansgundem.com

TEB, “Türkiye’deki En İyi Özel Bankacılık Ödülü”nün ödülünün sahibi oldu.

2018 yılında uluslararası finans alanında çeşitli organizasyonlar tarafından sunduğu hizmetler dolayısıyla çok sayıda ödüle layık görülen TEB Özel Bankacılık, 2019’a da ödülle başladı. 188 ülkede okuyucusu bulunan ve finans dünyasının yakından takip ettiği Global Finance Dergisi, Global Finance Özel Bankacılık Ödülleri kapsamında TEB Özel Bankacılık’a “Türkiye’deki En İyi Özel Bankacılık Ödülü”nü verdi. 

Global Finance Dergisi gibi uluslararası alanda takip edilen saygın bir yayın tarafından “Türkiye’deki En İyi Özel Bankacılık Ödülü”ne layık görülmekten memnuniyet duyduklarını ifade eden Mendi şunları söyledi: “TEB Özel Bankacılık olarak sunduğumuz ürün ve hizmetlerimizle, yaptığımız çalışmalara ödül almaktan, ülkemizi uluslararası alanda temsil etmekten gurur duyuyoruz. 2019’a ödülle başlamak bizler için büyük motivasyon sağladı”. 

Mendi sözlerine şöyle devam etti: “TEB Özel Bankacılık olarak, ülke genelinde Özel Bankacılık Merkezlerimiz ve Şube İçi Hizmet Noktalarımızla müşterilerimizin risk seviyeleri, ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda, varlıklarına değer katacak çözümler geliştiriyoruz. Türkiye’de özel bankacılığın kurucusu ve ilk uygulayıcısıyız. Bu segmentteki uzmanlığımızla, bankacılık ve finansman işlemlerinde müşterilerimize uzun vadeli ve varlığa değer katan çözümler sunuyoruz. Stratejik ortağımız BNP Paribas’ın global tecrübesinden de faydalanarak, müşterilerimizin varlık ve birikimleri için risk tercihlerine uygun olabilecek yatırım alternatifleri sunuyoruz. TEB Özel Bankacılık olarak en çok tercih edilen, özel bankacılık ve varlık yönetiminde ilk akla gelen referans noktası olmayı amaçlıyor ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz”. 

Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenlenen Global Finance Özel Bankacılık Ödülleri’nde “Dünyadaki En İyi Özel Bankacılık Ödülü” ise TEB’in stratejik ortağı BNP Paribas’a verildi. 

En başarılı kuruluşlar ödüllendiriliyor

Uluslararası Finans dünyası için güvenilir bir mükemmellik standardı kabul edilen ve TEB Özel Bankacılık’ın “En İyi Özel Bankacılık” ödülünü aldığı Global Finance Özel Bankacılık Ödülleri ile bankalar ve diğer finansal hizmet sağlayıcıları arasında en iyi performansı ‘düzenli’ olarak sağlayan kurumlar ödüllendiriliyor.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)