BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB, emekli ikramiyelerini ödemeye başladı ----

TEB, emekli ikramiyelerini ödemeye başladı

TEB, emekli ikramiyelerini ödemeye başladı
04 Ağustos 2017 - 14:51 www.finansgundem.com

Türk Ekonomi Bankası (TEB), sistemsel entegrasyonunu tamamlayarak ilk bağlanan gelir/aylık ve emekli ikramiyelerini ödemeye başladı.

1 Ağustos 2017 tarihi itibarıyla yeni emekli olanlar da dahil olmak üzere TEB müşterisi tüm emekliler, 3 yıl boyunca maaşlarını TEB’den alacaklarını taahhüt etmeleri karşılığında maaş aralıklarına göre peşin promosyon ödemesi alabilecek.

 3 yıllık anlaşma kapsamında emekli maaşı 1.000 TL’ye (1.000 TL hariç) kadar olanlara 300 TL; 1.000 - 2.000 TL (2.000 TL hariç) arasında olanlara 375 TL ve 2.000 TL ve üzerinde olanlara ise 450 TL promosyon ödemesi yapılacak.

 Gökhan Mendi: “Emeklilere özel faydalar sağlamak için çalışıyoruz”

Hazırlanan paket kapsamında emeklilere özel ek faydalar da sağlanacağını belirten TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, “Paket kapsamında promosyon ödemelerine ek olarak, emeklilerin TEB’den kredi kartı alması ve kredi kartından 2 adet otomatik ödeme talimatı vermesi durumunda kredi kartlarına ilave 50 TL değerinde bonus yüklenecek. Böylece emekli maaş müşterilerine sunulan avantaj 500 TL’ye kadar ulaşmış olacak. Emeklilerin aldığı kredi kartlarından kart üyelik ücreti de alınmayacak” dedi.

 Emekli müşterileri için özel müşteri hizmeti hattı da kurduklarını belirten Mendi “Emeklilerin bu hattan ve İnternet bankacılığından yapacakları EFT ve havale işlemlerinden ücret alınmayacak” diye konuştu.

 Avantajlı oranlarda sunulan Emekli İhtiyaç Kredisi, TEB şubelerinde öncelikli hizmet, birikimlere yüksek faiz ile günlük nakit çekim imkanı sunan Marifetli Hesap ve ATM’lerden yüksek çekim limiti, TEB’in emeklilere özel paketi ile faydalanılabilecek diğer hizmetler arasında yer alıyor.

 Emeklilerin promosyondan yararlanmaları için TEB şubelerine başvurmaları gerekiyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)