BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTCMB’nin vadeli döviz ihalelerine sadece KOBİ’ler girecek----

TCMB’nin vadeli döviz ihalelerine sadece KOBİ’ler girecek

TCMB’nin vadeli döviz ihalelerine sadece KOBİ’ler girecek
03 Ocak 2022 - 18:30 www.finansgundem.com

TCMB, Türk Lirası Uzlaşmalı Vadeli Döviz Satım İhalelerine ilişkin yaptığı açıklamada, ihalelere sadece küçük ve orta büyüklükteki işletmeler (KOBI) adına katılım sağlanabileceğini açıkladı.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Türk Lirası Uzlaşmalı Vadeli Döviz Satım İhaleleri hakkında yaptığı açıklamada, söz konusu ihalelere katılımın küçük ve orta ölçekli firma grubuyla sınırlandırılması amacıyla, ihalelere sadece küçük ve orta büyüklükteki işletmeler (KOBI) adına katılım sağlanabileceğini kaydetti.

Açıklamada, firmaların her bir ihaleye sadece tek bir banka aracılığıyla katılabileceği ve firmaya ait tekliflerin birden fazla banka üzerinden iletilmesi durumunda, ilgili firmaya ait tüm tekliflerin iptal edileceği belirtildi.

TCMB tarafından yapılan açıklamada, işlem teklif miktarının en az 100 bin dolar ve katları olacağı, her bir ihalede bir müşteri adına toplam teklif tutarının ise en fazla 1 milyon dolar olacağı kaydedildi.

Piyasalarda gün sonu 03/01/2022

Kocaeli 2021'de otomotivin ihracat lideri oldu

Goldman Sachs: Enflasyon yüzde 40'ı aşar

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)