BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTCMB Başkanı Ağbal bankalarla görüşecek----

TCMB Başkanı Ağbal bankalarla görüşecek

TCMB Başkanı Ağbal bankalarla görüşecek
13 Aralık 2020 - 17:10 www.finansgundem.com

TCMB Başkanı Ağbal, 17 Aralık Perşembe ggünü Türkiye Bankalar Birliği üyesi ilk 10 banka dışındaki bankaların genel müdürleri ile toplantı yapacak

Göreve gelir gelmez 8 Kasım'da ilk 10'daki banka genel müdürleri ile biraraya gelen Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı (TCMB) Naci Ağbal bankacılarla ikinci tur toplantıya hazırlanıyor. 

İlk olarak göreve atandıktan hemen sonra 8 Kasım Pazar günü, Türkiye Bankalar Birliği Üyesi (TBB) ilk 10 banka genel müdürleri ile buluşan Ağbal'ın, 17 Aralık Perşembe günü TBB üyesi ilk 10 Banka dışındaki banka genel müdürleri ile biraraya geleceği öğrenildi.

Perşembe günü saat 16.30'da yapılacak olan ve ilk toplantının devamı niteliğinde olduğu öğrenilen toplantıya Ağbal ile TBB Başkanı Hüseyin Aydın'ın da katılacağı belirtilirken, toplantının amacının aktif büyüklüğüne göre, ilk 10 banka dışındaki banka genel müdürleri ile sektörel değerlendirme ve fikir alışverişi olduğu kaydedildi.

Piyasaların gündeminde yeniden Merkez Bankaları

 

Vergi borcu yapılandırması için rekor başvuru

 

85 bin yeni milyonerimiz oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)