BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTBMM Başkanı Şentop İspanya'da ikili görüşmeler yaptı----

TBMM Başkanı Şentop İspanya'da ikili görüşmeler yaptı

TBMM Başkanı Şentop İspanya'da ikili görüşmeler yaptı
27 Kasım 2021 - 16:44 www.finansgundem.com

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Parlamentolar Arası Birlik (PAB) 143. Genel Kurulu kapsamında ikili görüşmeler yaptı. Görüşmelerde PAB kapsamında atılacak ortak adımlar değerlendirildi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İspanya'nın başkenti Madrid'de devam eden Parlamentolar Arası Birlik 143. Genel Kurulu kapsamında ikili görüşmeler yaptı.

TBMM Başkanı Şentop, Genel Kurula ev sahipliği yapan İspanya'nın Meclis Başkanı Meritxell Batet, Burundi Senato Başkanı Emmanuel Sinzohagera ve Endonezya Meclis Başkanı Puan Maharani ile ayrı ayrı görüştü. Şentop ayrıca, Endonezya Meclisi Parlamenter İşbirliği Komisyonu Başkanı Fadil Zon ile de bir araya geldi.

Görüşmelerde ikili ilişkiler ve PAB kapsamında atılacak ortak adımlar değerlendirildi.

Şentop'un, Burundi Senato Başkanı Sinzohagera ile yaptığı görüşmede, ikili istişarelerin küresel ve bölgesel meseleler hakkında ortak bir yaklaşım geliştirme açısından çok yararlı olacağı mesajı verildi.

Büyükelçiliklerin açılması ikili ilişkilere ivme kazandırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın BM 76. Genel Kurulu kapsamında eylül ayında Burundi Cumhurbaşkanı Evariste Ndayishimiye ile verimli bir görüşme gerçekleştirdiğini hatırlatan Şentop, karşılıklı büyükelçiliklerin açılmasıyla ikili ilişkilerin ve iş birliğinin önemli bir ivme kazandığını, çok kapsamlı görüşmelerin devam edeceğini vurguladı.

TBMM Başkanı Şentop, Razgatlıoğlu'nu tebrik etti

TBMM Başkanı Şentop'tan yeni anayasa açıklaması

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)