BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTBMM Başkanı Mustafa Şentop Kazakistan'da----

TBMM Başkanı Mustafa Şentop Kazakistan'da

TBMM Başkanı Mustafa Şentop Kazakistan'da
26 Eylül 2021 - 16:37 www.finansgundem.com

TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve beraberindeki parlamento heyeti, 28 Eylül'de düzenlenecek Türk Dili Konuşan Ülkeler Parlamenter Asamblesi 10. Genel Kurul Toplantısı'na katılmak üzere, Kazakistan'ın başkenti Nur Sultan'a geldi

Şentop ve beraberindeki heyet, Nur Sultan Nazarbayev Uluslararası Havalimanı'nda, Kazakistan Cumhuriyeti Parlamentosu Meclis Başkan Yardımcısı Pavel Kazantsev, Kazakistan Parlamentosu Maliye ve Bütçe Komisyonu Başkanı Marat Kusainov, Türkiye'nin Nur Sultan Büyükelçisi Ufuk Ekici, Kazakistan'ın Ankara Büyükelçisi Abzal Saparbekuly ve Nur Sultan Vali Yardımcısı Ashat Oralov tarafından karşılandı.

Heyette, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, Türkiye-Kazakistan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin ve İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş yer alıyor.

Mustafa Şentop, 28 Eylül'de düzenlenecek Türk Dili Konuşan Ülkeler Parlamenter Asamblesi (TÜRKPA) 10. Genel Kurul Toplantısı'na katılacak.

TBMM Başkanı Şentop'tan seçim kanunları açıklaması

TBMM Başkanı Şentop: En büyük tehdit dijital faşizmdir

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)